Geen paniek, je leest het goed! Slechts twee en een halve week na dat m’n blogpost over de Birchbox van mei online kwam, zat de nieuwe Birchbox Juni alweer in de bus. Laat ons zeggen dat ik héél verrast was hiermee! Ik krijg die boxen sowieso liever in het begin van de maand! Deze kwam als geroepen, want hij zit vol producten die passen bij de mooie en zonnige dagen die we achter de rug hebben.

Deze keer zat de inhoud niet in een doosje zoals dat we gewoon zijn, maar wél in een erg leuk doorzichtig fluo-blauw-toilettasje. Een beetje zoals de toilettas die we in de December-editie kregen, maar dan met een zomers tintje. Ideaal voor je beachbag, niet?

In het tasje zaten – op één uitzondering na – allemaal luxesamples, waar ik stuk voor stuk super blij mee ben! Ik heb me er bij neergelegd dat Birchbox een samplebox is, waar af en toe eens een full size in te vinden is. Plus, die travel sizes zijn écht handig voor een travel-bird als ik!

Jelly Pong Pong – Glow Getter Highlighter – Full Size

Ow, cool! Een highlighter van het merk Jelly Pong Pong. Hier niet zo héél bekend, maar in Frankrijk & de UK wel vrij populair. Reden genoeg om naar dit kleine flesje benieuwd te zijn.

DSC_6223

Het ziet er misschien uit als een nagellak, maar schijn bedriegt! Het is wel degelijk een highlighter, maar dan in een liquid-versie. Wel eventjes wennen om aan te brengen, maar eenmaal je de smaak te pakken hebt is het wel een heel leuk product! Ook super zuinig trouwens, want je hebt echt niet veel nodig.

Thermaliv – Soin Exfoliant Corps – Sample Size (30ml)

SCRUB SCRUB SCRUB! In de zomer probeer ik wat regelmatiger te scrubben, zodat m’n huid toch een beetje egaal verkleurt (want ja, bruinen kan je het niet noemen) of zodat ik egaler m’n self-tanner kan aanbrengen. Ja, huge confession. I self-tan .. Deze van Thermaliv komt dus héél goed van pas.

DSC_6224

Van Thermaliv zelf heb ik wel al eens gehoord, maar heb ik nog nooit iets gebruikt van het merk. Op het eerste zicht vind ik ook niet echt iets speciaals aan deze scrub. De geur is wel lekker zacht, maar zo zijn er wel een paar van in een dozijn. Ideaal voor op reis dus!

Polaar – IceSource Moisturizing Gel – Sample size (25ml)

Van Polaar wilde ik al een tijdje meer zien! Ik was gek op hun lipbalm die al eens in een vorige box zat, dus ben ik erg blij dat er nu ook eens iets qua huidverzorging in zit. Polaar werd ontwikkeld door twee voormalige poolreizigers, dus elk product koppelt hier een beetje naar terug.

DSC_6220

Deze dagcrème voor normale tot gemengde huid belooft alvast veel goed: een verkoelend effect, een optimale hydratatie én een zachte huid na het aanbrengen. Ok, deze gaat direct ‘in the test’ als je ‘t mij vraagt.

Whish Body Butter – Blueberry – Sample Size (30ml)

De body butters van Whish hebben al een paar keer in de Birchbox gezeten, maar nooit in mijn box. Super jammer, want ik was er écht wel benieuwd naar. Gelukkig werd mijn geduld beloond, en vond ik deze maand een travel size van de ‘Blueberry’-variant in m’n box terug.

DSC_6221

De formule is heerlijk verfrissend én de geur maakt het helemaal af. Het lijkt qua textuur wel meer op een body lotion, maar dan iets voedender dan dat je gewoon bent. Ik denk dat ik van deze een full-size ga bestellen! Al is het maar omwille van de praktische verpakking! De full-size zit immers in een pompflacon!

Melvita – Eau florale de rose ancienne – Sample Size (50ml)

Van hydraterende toners heb je in de zomer nooit genoeg! Stiekem huiver ik al van alle mensen die hun gezicht gaan uitdrogen door er constant van die ‘Evian’-like verstuivers op te spuiten. Hydrateert je huid dus allesbehalve! Ik ben dus erg blij dat ik deze hydraterende spray in m’n box vond!

DSC_6225

In deze toner zit hydraterende extracten van Damascusroos, die zelfs de meest gevoelige huid graag zien komen. Het handige sprayformaat van dit flesje ga ik zeker gebruiken aan het strand! Of op het vliegtuig, of .. Aparte review van deze?

Am I Happy?

Ik ben opnieuw erg tevreden met mijn box. Quasi elk product (met uitzondering van de Jelly Pong Pong highlighter) zal z’n weg vinden naar mijn valies als ik op het einde van de maand op reis vertrek. Terecht toch, als je kijkt welke soorten producten er deze box inzitten!

DSC_6219

Ik vind deze box écht travel-worthy én splish-splash-kaliber! Echt leuk hoe Birchbox de thema’s verwerkt in de boxen. Zie je je al aan het zwembad liggen met deze producten? Ik alvast wel hoor! Het azuurblauwe tasje maakt het voor mij dan ook af! Doorzichtig trouwens, dus ideaal voor je vliegtuig-handbagage cosmetica!

Wat vinden jullie van deze box? Ben jij nu ook benieuwd naar de Birchbox? Bestel ‘m hier en geniet zelf van deze voordelen!

handtekeninglaura

Psssst! Laura volgen? Dat kan op Facebook - Twitter - Instagram