Ben jij ook net als ik gek op serums! Vandaag deel ik graag met jullie dit serum van Biotherm uit de Blue Therapy lijn. Namelijk de Biotherm Blue Therapy Serum In Oil Night. Ik kan je al verklappen voor de zomer is deze echt heerlijk, kijk je mee!

Over Biotherm Blue Therapy

Biotherm Blue Therapy Serum In Oil Night gaat rimpels tegen, maakt de huid veerkrachtiger en laat de huid stralen. Ontwaak na een nacht met de huid van uw dromen. Het serum transformeert bij aanraking met de huid in een olie, die niet plakt en niet vet aanvoelt. Het serum dringt tot diep in uw huid door en is gecombineerd met de voedende kracht van een olie.

Blue Therapy Serum-in-Oil Night is de eerste verzorging met de herstellende kracht van een olie en de effectiviteit van een serum. Blue Therapy Night Serum in Oil dankt dit aan de steringrediënten Ulkenia en Alaria.

Ulkenia is een algenextract afkomstig uit de Braziliaanse wateren, welke bestaat uit dezelfde vetdeeltjes als onze huidcellen. Hierdoor wordt het serum sneller en beter door de huid opgenomen. Het product werkt in op twee niveaus; de huidcellen en de weefsels, en werkt daarnaast als een barriere die ervoor zorgt dat de huid optimaal herstelt.

Aleria is een macro-algenextract, afkomstig uit de Brehat Archipelago wateren vlak bij de kust van Bretagne, dat doordringt tot in iedere individuele huidcel. Hiermee wordt de verspreiding van de schade van de huid op cellulair niveau tegengegaan en de aanrichting ervan geblokkeerd. Bron

 

Nu ik 32 jaar ben is het tijd om producten te gebruiken die huidveroudering vertraging en mijn huid in balans houden. Daarom heb ik gekozen om enkele producten van Biotherm aan te schaffen. Biotherm staat over het algemeen hoog aangeschreven als het gaat om het effect en resultaat.

 

Ingrediënten

Zoals je ziet zitten er twee soorten algen in de een goed werking hebben tegen huidveroudering en ook verschillende oliën.

 

Verpakking is van glas en is voorzien van een handig pompje waar je goed mee het product kan doseren. Je hebt één pompje per keer nodig. En wat mij gelijk opviel is de heerlijke frisse zomerse geur die verwerkt is in dit serum. De hele Blue Therapy lijn heeft deze geur ik heb namelijk hiervan ook de dag en nachtcrème.

Het serum smeert zich gemakkelijk uit en voelt absoluut niet plakkerig of vettig aan. Toen ik het de eerste keer gebruikte merkte ik de volgende ochtend al gelijk dat mijn huid zacht was. Na een langere tijd begon ik te merken dat mijn gezicht minder vermoeid eruit zag en rustig was, ik voelde en zag ook zeker verschil wat mij ook een wat zekerder gevoel gaf.

Ik adviseer je wel dat als je Biotherm Blue Therapy Serum In Oil Night wilt gaan aanschaffen ook de dag/nachtcrème erbij te gebruiken, ze vullen elkaar namelijk allemaal aan en zo krijg je een betere werking en dus resultaat.

Ik begrijp dat je wellicht schrikt van het prijskaartje die hier aan hangt. Maar je huid wil je zolang mogelijk toch mooi en gezond houden, waarom wel in dure make-up investeren en niet in een goede huidverzorging wat veel belangrijker is? Dat is in ieder geval voor mij de reden dat ik graag wat meer betaal voor goede verzorgingsproducten die ook daadwerkelijk doen wat het beloofd. Biotherm Blue Therapy Serum In Oil Night is o.a. verkrijgbaar bij Douglas voor €56,00

Gebruik jij voor de nacht een serum? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Handtekening Lonneke