Onlangs heb ik kennis mogen maken met een nieuw merk, namelijk Bionike. Het merk richt zich vooral tegen de eerste tekenen huidveroudering. Ik kreeg een geschenkverpakking met twee producten van Bionike Defence Xage. Ik heb ze nu een tijd getest en vandaag deel ik mijn ervaring! Lees je mee?

Bionike Defence Xage

Bionike Defence Xage

Over Bionike Defence Xage

Bionike is een merk van ICIM International een Italiaans cosmetica bedrijf dat is opgericht in 1930. De naam is ontstaan uit twee Griekse woorden: Bio betekend leven en Nike betekend overwinning.

Bionike heeft een groot aanbod aan verschillende huidverzorgingsproducten. Door het ruime aanbod betekend dat er voor elke behoefte van de huid wel een geschikte verzorging is ook voor de man en kind.

Bionike Defence Xage

Bionike Defence Xage

Bionike Defence Xage – Revitalising Smoothing Cream

Wat mij bij het openen van de crème gelijk op viel was de luchtige structuur. Deze crème gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen. Ik merkte vrij snel (twee weken) wat stevigheid mede dankzij het ingrediënt Rejuvenate, dat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Ook zit hier lychee-extract in dat de vrije radicalen tegengaat en beschermt tegen oxidatieve stress.

Door de fijne luchtige structuur word de crème snel opgenomen door de huid. Ik gebruik Revitalising Smoothing Cream altijd in de ochtend maar je kan hem ook in de avond gebruiken. Geadviseerd word, en dat doe ik met elke crème, om ook je nek mee te nemen.

Naast dat de crème eerste tekenen van huidveroudering tegen gaat merk ik ook dat mijn huid een rustige en gezondere uitstraling heeft. Door deze wisselwerking ziet de huid er minder vermoeid huid en ik voel me daar een stuk zekerder bij.

Bionike Defence Xage Revitalising Smoothing Cream is online verkrijgbaar bij Bionike voor €35,37-50ml

Bionike Defence Xage

Bionike Defence Xage

Bionike Defence Xage – Night Cream

De nachtcrème is een stuk voller dan de dagcrème. De crème word vooral aanbevolen om de verminderde stevigheid van de huid tegen te gaan. Ook hier hierin vind je het ingrediënt Rejuvenate terug gecombineerd met micro-alga-extract voor een effectieve werking tijdens het slapen als de huid meer receptief is. Deze actieve ingrediënten stimuleren de natuurlijke huidvernieuwing, verbeterd de doorbloeding en stimuleert de celstofwisseling.

De huid hersteld zich altijd in de nacht en daardoor is het fijn om daar een goede volle nachtcrème bij te gebruiken om de huid te helpen. Bij het aanbrengen neem ik ook goed mijn nek en hals mee. De volgende ochtend ziet mijn huid er vooral rustig en gehydrateerd uit.

Bionike Defence Xage Night Cream is verkrijgbaar bij Bionike voor €35,75-50ml

 

Beide producten vullen elkaar goed aan en zo behaal je ook het beste resultaat. Je kan beide cremes los kopen maar je kan er ook voor kiezen om de geschenkverpakking te kopen, zoals ik die hier heb laten zien. Deze is qua prijs een stuk voordeliger dan beide los te kopen.

Bionike Defence Xage Geschenkverpakking is verkrijgbaar bij Bionike voor €45,00