Ik heb van dé bio-webshop Solobiomooi 3 prachtige producten van NVEY Eco ontvangen om uitgebreid te reviewen. Waaronder de NVEY Eco Lip Lustre lipgloss. Benieuwd of biologisch gelijk staat aan saaie kleuren? Lees dan verder!

Nvey ECO Lip Lustre 2

NVEY Eco Lip Lustre

NVEY Eco is een luxe make-up merk uit Australie die 100% biologische make-up produceert. Ik dacht altijd dat biologisch gelijk stond aan saaie kleuren en muffe geuren. NVEY Eco heeft mij laten zien dat dit absoluut niet waar is! Alle producten van NVEY Eco zijn vrij van parabenen, petrochemische stoffen, synthetische geuren en worden niet op dieren getest.

Nvey ECO Lip Lustre 3

De verpakking van NVEY ECO Lip Lustre is vrij simpel, maar heeft wel een luxe uitstraling. De Huls van de lipgloss heeft een mooie zwarte zachte dop. De rest van de huls is doorzichtig zodat je de kleur goed kan zien. De kleur die ik heb ontvangen heet Ruby. Dit is een prachtig donker roze kleur met een hele mooie glans.

Nvey ECO Lip Lustre 4

De lipgloss breng je aan met het standaard lipgloss penseeltje. Wat mij gelijk opvalt is dat de lipgloss niet zo vies plakkerig is zoals je soms met die “goedkopere” lipglosjes hebt. De dekking van de lipgloss is echt super. Één laagje dekt al perfect. Helaas blijft de lipgloss niet eeuwig zitten, na 3 uurtjes moet je echt wel een nieuw laagje gloss aanbrengen voor een mooi effect.

Nvey ECO Lip Lustre 5

IMG_6454

Zoals ik al zei is het Merk NVEY Eco een luxe 100% biologisch merk. Dat zie je ook wel terug in de prijs. De NVEY Eco Lip Lustre – Ruby kost namelijk €25,99 bij Solobiomooi en is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Gebruik jij biologische make-up?

Nieuwehandtekening