Biodermal Renewing Face Oil

Biodermal Renewing Face Oil is heeft een unieke formule die o.a. huidveroudering tegengaat, en is dat net iets wat wij allemaal wel willen toch? Ik heb hem de afgelopen weken dagelijks gebruikt en vandaag vertel ik je heel graag wat ik van dit product vind!

Biodermal Renewing Face Oil

Biodermal Renewing Face Oil

Biodermal Renewing Face Oil

Renewing Face Oil is een unieke formule met natuurlijke oliën, geselecteerd op hun werking. De olie intens voedend en hydrateren en beschermt de huid.

Ingrediënten

De olie is verrijkt met Antioxidant vitamine E en huideigen Q10 helpen de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf en tegen huidveroudering, deze ingrediënten zorgen voor de bescherming van de huid.

Ook hebben ze hier Canola-olie in verwerkt, wat herstelt en de vochtbalans in de huid blijft. En als laatste om te verzachten, Spireazaadolie wat de guid voedt en laat de huid zacht aanvoelen.

Biodermal Renewing Face Oil

Biodermal Renewing Face Oil

Zoals je ziet kreeg ik de Biodermal Renewing Face Oil in een hele mooie verpakking, het voelde alsof ik jarig was. De olie zit in een glazen flesje voorzien van een pipet, hiermee kan je gemakkelijk en netjes het product doseren.

Om een olie te gebruiken is voor veel mensen misschien spannend omdat je ervan uit gaat dat het heel vettig is. Maar ik kan je zeggen het is een heerlijke olie die snel intrekt.

Biodermal Renewing Face Oil

Gebruik

Ik gebruik de olie tweemaal per dag, in de ochtend en avond. De dosering in de ochtend is wel anders dan de avond. Zo gebruik ik in de ochtend twee pipet druppeltjes voor mijn gezicht en in de avond 4 tot vijf. Je voelt meteen na gebruik dat de huid zacht en gehydrateerd aanvoelt. En op langer termijn begint mijn huid meer in balans te raken en oogt stuk rustiger.

Biodermal Renewing Face Oil

Biodermal heeft mij helemaal blij gemaakt met deze heerlijke verwen olie voor het gezicht. In de nacht gebruik een hogere dosering zodat je huid echt een boost krijgt. Want de huid kan vooral in de nacht wel extra ondersteuning gebruiken bij het herstel. Mijn huid begint te stralen en ziet er gezond en gehydrateerd uit. Renewing is Dermatologisch getest & pH huidneutraal.

Ben jij al bekend met de Biodermal Renewing Face Oil?

Biodermal Renewing Face Oil is alleen verkrijgbaar bij Bol.com van €29,99 nu voor €21,49

Biodermal Renewing Face Oil | Laat je huid weer stralen!