Biodermal Pure Balance Skincare

Veel vrouwen herkennen het probleem wel van onzuiverheden, vergrote poriën en oneffenheden. De nieuwe Biodermal Pure Balance Skincare is special ontwikkeld om de huidtextuur te verbeteren en je huid weer terug te brengen in balans.

Biodermal Pure Balance Skincare

Biodermal Pure Balance Skincare

Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse

Deze zachte reinigende mousse is special ontwikkeld voor het dagelijks reinigen van de huid met onzuiverheden en oneffenheden. De combinatie van verschillende effectieve ingrediënten verwijdert  make-up en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. De mousse is zacht en mild en reinigt diep in de poriën en verwijdert dode huidcellen.

 • Zuiverend en diepreinigend
 • Gaat onzuiverheden en oneffenheden tegen
 • Zacht en fris gevoel
 • Voor normale & gecombineerde huidtypen

Ingrediënten

Milde exfoliërend enzym en salicylzuur gaat oneffenheden tegen en zorgt voor dat dode huidcellen eerder verdwijnen zodat de huid weer een frissen en heldere uitstraling krijgt. Glycerine hydrateert de huid en verbeterd het vochtbalans.

Biodermal Pure Balance Skincare

Het gebruik

Ik gebruik de mousse in de ochtend en avond en gebruik twee pompjes per keer. Ik breng het al masserend aan op mijn gezicht en hals. Vervolgens spoel ik het af met lauw water. De mousse heeft een hele zachte frisse geur en schuimt goed.

Vaak heb ik wel dat na een reinig met water en mousse mijn huid trekkerig aan voelt maar bij de Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse hydrateert voelbaar de huid. Mijn huid voelt schoon en fris aan met als resultaat een stralende verzorgde huid!

Tevens kan je deze mousse ook goed gebruiken als enzymatische peeling, voor een extra zachte, gladde en egale huid. Breng de mousse aan op gezicht en hals en laat het vervolgens 1 minuut inwerken en spoel af met lauw water. Dit kan je 1 á 2 keer per week toepassen.

Pure Balance Skin Renewing Cleansing Mousse is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, DeOnlineDrogist voor €17,99

Biodermal Pure Balance Skincare

Pure Balance Skin Purifying Dag Gel-crème

Deze verfrissende dagcrème is special ontwikkeld voor een huid met onzuiverheden en oneffenheden. Deze dagcrème hydrateert de huid intensief, vermindert een glimmende huid en verbeterd het vochtbalans.

 • Intensief hydratatie
 • Gaat onzuiverheden tegen en verfijnt de poriën
 • Matterende formule
 • Voor normale & gecombineerde huidtype

Ingrediënten

De dagcrème is verrijkt met Hyaluronzuur wat zorgt voor een intensieve hydratie, verbetert de vochtbalans en de elasticiteit van de huid. Sarcosine zor gt voor een minder vette huid en gaat onzuiverheden tegen en verfijnt poriën. Vitamine C en E beschermen tegen huidveroudering en fijne lijntjes.

Biodermal Pure Balance Skincare

Het gebruik

‘S morgens breng ik Pure Balance Skin Purifying Dagcrème aan op een gereinigde huid en neem mijn hals mee hierin mee. Om optimaal resultaat te behalen word er wel geadviseerd om alle producten uit dezelfde lijn te gebruiken. De crème voelt licht en fris aan op de huid. De formule is een combinatie van een crème en een gel. De dagcrème trekt snel in en zorgt ervoor dat mijn huid gehydrateerd en glad aan voelt.

Pure Balance Skin Purifying Dag Gel-crème is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, DeOnlineDrogist voor €24,99

Biodermal Pure Balance Skincare

Pure Balance Skin Refining Nachtbalsem

Deze nachtbalsem is een verzorgende crème voor de huid met onzuiverheden en oneffenheden. De combinatie van effectieve ingrediënten zorgen dat de huidteint, structuur verbeterd.

 • Verbetert de huidtextuur
 • Gaat onzuiverheden en oneffenheden tegen
 • Maakt de huid zacht en glad
 • Voor normale en gecombineerde huidtypen

Ingrediënten

Een mild exfoliërend enzym verwijdert dode huidcellen en verbetert de huidtextuur en huidtint. Sarcosine gaat onzuiverheden tegen en vermindert een vette huid. Hyaluronzuur geeft intensieve hydratie, verbetert de vochtbalans en elasticiteit van de huid.

Biodermal Pure Balance Skincare

Het gebruik

‘S avonds breng ik de nachtbalsem aan op een gereinigde huid en hals. De nachtbalsem is wat rijker en voller als de dagcrème. De formule trekt snel in en laat geen plakkerig laagje achter. De volgende ochtend voelt me huid zacht, rustig en gehydrateerd aan.

Pure Balance Skin Refining Nachtbalsem  is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com, DeOnlineDrogist voor €24,99

Biodermal Pure Balance Skincare

Conclusie

Hoe langer ik deze nieuwe Biodermal Pure Balance Skincare producten gebruik hoe meer ik zie en ervaar dat mijn huid rustiger en egaler word.

Biodermal Pure Balance Skincare