Bio-Oil, wie kent het eigenlijk niet. Veel vrouwen gebruiken het voor wanneer ze zwanger zijn, maar toen ik nog een jong meisje was en ineens een groeispurt kreeg gebruikte ik het ook om de haverklap om de Striae te verminderen/voorkomen. Maar waar kan je Bio-Oil nou nog meer voor gebruiken? Lees verder en ik vertel je er alles over!

Dat Bio-Oil onder de groeiende en rekkende onder ons bekend is is wel duidelijk. Bijna iedereen die ik ooit gesproken heb over striae geeft aan dat Bio-Oil het wonder middel is om dit te verminderen of te voorkomen. Maar wat veel mensen niet weten is dat je deze olie voor veel meer dingen kunt gebruiken.

Make-up up verwijderen gaat enorm makkelijk en snel met de olie. Je hebt maar een paar druppels nodig op een wattenschijfje en je verwijderd je (waterproof) make-up supermakkelijk!

Heb je net als mij in de wintermaanden echt een mega droge huid? Gebruik dan een paar druppels Bio-Oil door je standaard dagcreme. De olie maakt het net iets vetter waardoor (bij mij in iedergeval) de droge plekken sneller wegtrekken.

Bio-Oil 2

Als je net als mij een droge huid hebt en het dan ook soms echt haat om je benen te scheren, probeer dan eens eerst een beetje Bio-Oil op te smeren voor het scheren. Ik merkte gelijk dat het mesje veel soepeler over mijn huid heen gleed en ik geen last had van irritaties naderhand.

Wil je net zulke mooie nagelriemen als Lonneke? Smeer dan voor het slapen gaan je nagelriemen in met een klein beetje olie en na een paar nachten merk je echt gelijk al een groot verschil. Je nagelriemen worden een stuk soepeler en velletjes worden binnen no-time een stuk minder.

Bio-Oil

En als laatste tip: gebruik een paar druppeltjes olie wanneer je last hebt van statisch haar!

Gebruik jij al Bio-Oil? En zo ja, waarvoor gebruik jij het?

Handtekening Jamey