Ik ben geen size zero bikini babe, maar dat neemt niet weg dat ik ook gek ben ook mooie bikini’s. Ik zoek alleen net iets anders naar de perfecte pasvorm. Vandaag geef ik bikini tips voor de Curvy Lady.

Ga voor stevigheid. Dames met een flinke buste weten dat een schattig triangel bikini top niet gaat werken. Ze zijn altijd te klein, niet stevig en geven totaal geen ondersteuning. Kies daarom liever voor een goede top met zo weinig mogelijk vulling, maar wel een stevige beugel. Zo blijft alles op zijn plek zitten, ook als je van de glijbaan wilt!

pool-690034_1280

Ga voor een neutrale kleur als je wat grotere borsten hebt. Een drukke print werkt alleen maar afleidend waardoor je juist meer focus legt op je buste. Een printje op het bikinibroekje kan weer wel. Maar let dus wel op dat je dan de top rustig houd.

 

High waist

Wie kent ze niet, de high waist broekjes zijn tegenwoordig ook niet meer weg te denken van het strand. Persoonlijk vind ik het niet iedereen staan. Maar een lady met een mooie curve kan dit zeker hebben. Ik vind de highwaist broekjes erg fijn omdat de “normale” bikini broekjes al snel een beetje strak zitten en kunnen snijden.

bikini tips 42524252

Bandeau bikini

De Bandeau bikini is mijn favoriet. Helaas niet echt swimproof voor de dame met een grote D of E cup. Maar wel tan line proof omdat je de bandjes er vaak af kan halen. Je houd dan eigenlijk alleen een strook bikini over die je dus niet zien als je een normale BH draagt. Perfect dus voor zonnen, zonder tan lines te krijgen.

bikini tips bikini-1031719_1280

Mix & Match

Sommige dames hebben een wat vollere buste maar wel een kleine bips. Voor die dames zijn de Mix & Match bikini’s een uitkomst. Je kunt zo bijvoorbeeld heel makkelijk een maat 38 broekje matchen met een top met cup maat D. Voor iedereen dus een perfect setje. En vergeet niet dat kleuren mixen tegenwoordig ook helemaal in is!

Hopelijk hebben jullie wat aan de bikini tips en gaan we een prachtige zomer tegemoet! Heb jij nog must know bikini tips, laat ze dan zeker even achter in de comments!

Nieuwehandtekening