Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende Oogcrème

Fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen vroeg of laat krijgen we ermee te maken of we nou willen of niet. Gelukkig kan je tegenwoordig daar veel aan doen om het proces uit te stellen en de eerste tekenen van ouderdom te verminderen. De oogcrème die ik jullie vandaag laat zien zorgt voor een gladde en jeugdige uitstraling! Lees je gauw mee met de review van Big Green Smile Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende Oogcrème?

Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende Oogcrème

Over Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende Oogcrème

Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende oogcrème bevat natuurlijke en biologische ingrediënten: kokosboter, amandel, Vitamine C & E, citroen bioflavanoïden, witte & groene thee. De oogcrème is geschikt voor elke huidtype ook voor de mensen met een zeer gevoelige huid.

Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende Oogcrème

Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende Oogcrème

De verpakking

De oogcrème heeft een inhoud van 30ml. Door het pompje kan je gemakkelijk het product goed doseren. De verpakking is helemaal van plastic.

Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende Oogcrème

Het gebruik

Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende oogcrème gebruik ik in de ochtend en avond na dat ik mijn gezicht gereinigd heb. Ik doe per keer twee pompjes voor beide ogen. Ik breng het kloppend aan vanuit het binnenste kant van mijn oog naar buiten toe. De crème smelt snel samen met de huid en de huid rondom de ogen voelt direct zacht en gehydrateerd aan.

Ik merkte op langer termijn dat mijn wallen en lijntjes minder zichtbaar werden, dus wat dat betreft doet deze oogcrème zeker wat het beloofd. Ik heb zo ongeveer 2 a 3 maanden mee gedaan.

De oogcrème heeft een hele zacht subtiele amandel geur.

Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende Oogcrème

Conclusie

Voor mij was dit een van de betere oogcrèmes die ik gebruikt heb. De formule trok gewoon snel in en je merkte gelijk dat de huid gehydrateerd aanvoelt. Door de oogcrème consequent dagelijks een langere periode te gebruiken zag ik ook dat wallen minder werden. En vind de prijs ook erg meevallen voor wat je krijgt.

Naast deze oogcrème is er bij Big Green Smile ook de aanvullende producten van deze lijn verkrijgbaar zoals; gezichtscrème, verjongende olie-vrije moisturizer en een gezicht toner.

Avalon Organics Vitamine C Revitaliserende Oogcrème is online verkrijgbaar bij Big Green Smile voor €16,95