Veel mensen weten al van mij dat ik een enorme collectie armbandjes heb. Vandaag laat ik jullie kennis maken met 1 van mijn favoriete armcandy namelijk Biba armbandjes! Doe je trouwens ook gelijk even mee aan de winactie? Dan maak je kans op je eigen setje!

Een van de armbandjes die ik heb mogen reviewen van Biba is de Pink-Gold 50130. Dit is een flexibele armband met grote schakels. Ik kon mijn ogen er maar niet vanaf houden want het maakte echt het setje compleet. Helaas is het niet een geschikt armbandje voor gevoelige shirtjes. Je blijft namelijk door de haakjes snel hangen aan je kleding.

IMG_2011

De andere drie armbandjes die ik gekregen heb zijn wat smaller en gemaakt van verschillende soorten steentjes. Het viel mij gelijk op dat deze armbandjes nog best wat gewicht hebben. Ook zit er aan elk armbandje een bedeltje waar Biba op staat. Het elastiek is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat ze altijd perfect zitten. Je merkt echt een absoluut verschil met deze armbandjes en die van de Claire’s bijvoorbeeld. Het elastiek voelt een stuk steviger aan waardoor ik minder bang ben om ze lekker om te wisselen en er lekker mee te spelen.

Naamloos

Wat ik ook ontzettend leuk vind aan de Biba armbandjes is dat je ze eindeloos kan combineren. Er zijn wel honderden verschillende soorten armbandjes in allerlei verschillende maten en kleuren. Naast de standaard beads heb je ook speciale beads met thema hangertjes. Zowel in het zilver, goud of rosé. Voor 15:00 uur je armbandjes bestelt en je hebt ze de volgende dag al in huis, super fijn toch!

IMG_2065

Ik mag iemand blij maken met een eigen setje Biba armbandjes!

IMG_2057

Wat moet je er voor doen?
♥ Volg Beauty Unboxing op Facebook
♥ Share de winactie op Facebook

Onder alle gedeelde berichten zal ik 3 augustus een winnaar kiezen! (de winnaar krijgt per mail bericht)

Wil je ook een leuk setje bestellen? Kijk dan even op www.bibastore.nl. Wil je toch liever een kijkje nemen in de winkel? Dat kan. Ze hebben namelijk een hele grote winkel in Giessenburg en zijn daar donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 tot 17.00.

IMG_2799_Fotor_Collage

Wat vinden jullie van deze sieraden? Ik ben echt helemaal verkocht!
handtekeninglichtroze