Wij zijn natuurlijk al een eind met de voorbereidingen voor de komst van onze kleine. Het kamertje is al zo goed als af en de spulletjes zijn aangeschaft. Wel heb ik nu al ontzettend leuke ideeën voor als we de kamer gaan restylen, bijvoorbeeld wanneer ons kindje wat ouder is. Benieuwd?

Design behang

Met Design behang kun je een kamer een compleet andere look geven. Of je nu voor een rustige kleur gaat of een felle print, met design behang kun je alle kanten op. Wij hebben nu gekozen voor rustige muren, maar in de toekomst willen wij zeker met zo’n print gaan werken. Wanneer onze kleine wat ouder is, lijkt het mij superleuk om het kamertje een make-over te geven door onder andere behang te gebruiken. Zelf vind ik het Half Moon behang van Ferm Living in de mint kleur ontzettend tof. Niet te druk, maar het is nét even wat meer dan een standaard effen muur.

behang blank

Mint is natuurlijk leuk voor een jongens kamer. Maar tegenwoordig zie je ook steeds meer mint bij de meiden kamers. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van!

behang boy

Favoriete designers

Er zijn twee designers op het gebied van design behang die er voor mij uitspringen. Allereerst het merk Ferm Living waar ook het Half Moon print van is. Ferm Living heeft vele soorten designs in diverse kleuren en prints. Ontzettend leuk, want zo kun je precies uitkiezen wat bij jouw kindje past.

behang

Een ander heel tof merk is Cole & Son. Wat mij opvalt is dat dit design behang duidelijk wat meer aanwezig is qua kleur en prints. Geïnspireerd op de natuur vind je hier bijvoorbeeld bang in de vorm van palmbladeren en bomen. Ik vind persoonlijk de prints van Cole & Son ook erg tof voor in bijvoorbeeld de woonkamer of onze slaapkamer.

Zou jij de kamer van je kindje behangen?

 

Handtekening Jamey