Een paar weken geleden kreeg ik de mogelijkheid om een behandeling te ondergaan voor mijn wenkbrauwen bij BROW STUDIO Hoorn . Ik heb nauwelijks wenkbrauwen en was erg benieuwd wat zij voor mij konden betekenen. Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn behandeling bij Brow Studio heb ervaren en natuurlijk het resultaat!

BROW STUDIO Hoorn

Over Brow Studio

Niet iedereen is gezegend met perfecte wenkbrauwen. Wenkbrauwen maken je gezicht en zijn erg belangrijk. Brow Studio Hoorn is speciaal voor het verven en shapen van de wenkbrauwen. De Brow Studio is in 2015 geopend in Hoorn door Phila Gast en Shanice Haars. Het creëren van de perfecte wenkbrauwen is hun passie. Dit zie en voel je ook zodra je de studio binnen loopt.

Via de website Brow Studio heb je de mogelijkheid om online een afspraak in te plannen. Tussen de boeking en de afspraak zat bij mij 1 week.  De website is strak en overzichtelijk en je kan alles gemakkelijk erop terug vinden, zoals; tarieven, lookbook en nog veel meer.

BROW STUDIO Hoorn

Ik kreeg een brow Treatment van €38,50

  • 1 persoons BROW STUDIO behandeling
  • Intake, kleuren, shapen, harsen, threaden, epileren, knippen en stylen
  • Optioneel behandeling en van de bovenlip, de kin of het gehele gezicht

BROW STUDIO Hoorn

BROW STUDIO Hoorn

Bij binnenkomst is er een mooi zitgedeelte met veel licht. Ik vind de kleuren en de mix industrieel en natuurlijke elementen mooi gemixt. Het zag er schoon, overzichtelijk en ruimtelijk uit. Als ik ergens binnenkom kijk ik altijd naar dit soort dingen omdat het veel zeggend is over de werkwijze en hygiëne.

Ik kreeg als eerst een kop koffie en een intake lijst die ik moet invullen. Hierin kan je o.a. aangeven of je ergens allergisch voor bent en of je vaker een behandeling gehad hebt etc. Het is wel belangrijk dat je een aantal weken niet zelf je wenkbrauwen  geëpileerd hebt. Dit heeft te maken met hun behandeling zoals verven, harsen en shapen. Ik had het al maanden niet gedaan want helaas ben ik niet gezegend met mooi en volle wenkbrauwen.

BROW STUDIO Hoorn

BROW STUDIO Hoorn

De studio is verdeeld in twaalf ruime behandelkamers. Allemaal voorzien van goede ligstoelen en materialen die ze nodig hebben om je wenkbrauwen de perfect shape te geven. In de behandelkamer word je intakelijst stap voor stap doorgenomen. Bij mij waren er geen rare dingen en we konden gelijk beginnen. Een behandeling duurt ongeveer een uur.

Zoals ik al aangaf heb ik bijna geen wenkbrauwen, kort en licht van kleur. Bij mij begon de behandeling met het kleuren van de wenkbrauwen. Er werd gekozen voor een donkere as tint met een koele ondertoon. De verf moest ongeveer 20 min. intrekken.

BROW STUDIO Hoorn

Na 20 min. was het tijd om mijn wenkbrauwen te shapen, harsen epileren, knippen en stylen. Ik wist niet wat ik moest verwachten tenslotte was dit mijn eerste ervaring. Maar niets was pijnlijk of vervelend ik vond het fijn en ontspannen de behandeling. Voor ik het wist was ze al klaar. Duurde inderdaad een uur maar leek eerder op een half uur.

BROW STUDIO Hoorn

En dan komt het moment dat je in de spiegel mag kijken. Ik zag dat mijn wenkbrauwen een mooie donkere kleur hadden en een prachtige vorm. Ze hebben met dat kleine beetje wenkbrauw wat ik heb toch iets moois weten te maken. Ongeveer 6 weken blijft dit effect zichtbaar, daarna kan je de behandeling herhalen.

BROW STUDIO Hoorn

Voor jullie is het resultaat wellicht minimaal maar dat komt omdat ik echt bijna niets heb maar ik ben er zo blij mee. Ik vind de donkere as kleur goed bij mijn huid passen, mijn wenkbrauwen waren zo blond dat je het echt niet zag. Het scheelt een hoop tijd nu mij wenkbrauwen 24- uur per dag mooi in shape zijn. Ik zou zeker deze behandeling nog een keer herhalen. Ik vind het alleen heel jammer dat ik van mezelf geen volle wenkbrauwen heb omdat het effect dan nog zoveel male mooier dan is. Ik zou zeggen neem een kijkje op de website van BROW STUDIO.

BROW STUDIO Hoorn

Mensen uit alle hoeken in Nederland komen richting Hoorn voor een bezoekje aan de BROW STUDIO . Het is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en als je met de auto komt kan je gratis parkeren!

BROW STUDIO , bedankt voor de fijn behandeling en het prachtige resultaat!

Heb jij weleens een behandeling ondergaan bij een wenkbrauw studio?