Lieve lezers, sinds vandaag bestaat Beauty Unboxing 6 maanden! Ik ben zo ontzettend trots op wat ik heb mogen bereiken en ben jullie ook ontzettend dankbaar voor jullie support. Speciaal om dit te vieren wil ik een van jullie lieverds blij maken met een Mega Beauty Box samengesteld door mij!

winactie 4

6 maanden geleden kreeg ik het idee om toch maar een blog voor mezelf te gaan beginnen. Ik had al een aantal keer als gastblogger geschreven maar merkte dat ik daar niet mijn creativiteit in kwijt kan. Dit is natuurlijk logisch want iedereen heeft zijn eigen stijl en smaak. Met die gedachten ben ik begonnen met het bouwen van mijn eigen website. Een naam verzinnen, een domeinnaam aanschaffen, hosting zoeken. Wat kwam daar een hoop bij kijken zeg.

winactie 3

Beauty Unboxing

In de tijd dat ik begon met mijn blog was ik erg veel bezig met internationale (beauty) swaps en poste regelmatig foto’s hiervan op Facebook en Instagram. Hier kreeg ik zulke leuke reacties op dat ik besloot hier wat mee te gaan doen. Binnen een hele korte tijd kwam dus Beauty Unboxing uit de grond en groeide het maar door!

Ik mag mede dankzij jullie elke dag weer genieten van alle leuke dingen die je als blogger mag meemaken. Van pers events tot beautybeurzen en zelfs een interview met de mannen van Geordie Shore! Om jullie hier voor te bedanken ga ik een Beauty Box (samengesteld door yours truly) weggeven!

Winactie 1

Wat er allemaal in zit

Zoals je ziet zit er voor iedereen wel wat tussen! Van een Make-up tot een kookboek. Wil jij kans maken doe dan snel mee!

Wat moet je doen?

♥ Laat bericht achter met een geldig e-mail adres
♥ Volg mij op 1 van de volgende social media kanalen en deel de winactie! Facebook / Twitter / Instagram

De winnaar word 30 juni op Social media bekend gemaakt. De winnaar dient zich binnen 2 dagen te melden anders kies ik een andere winnaar uit. Thanks voor al jullie lieve reacties. Ik hoop dat jullie nog lang plezier mogen hebben van mijn blog! Mochten jullie nog ideeën hebben of tips hoor ik ze graag zodat Beauty Unboxing nog leuker word!

handtekeninglichtroze