Zaterdag heb ik mijzelf heerlijk vermaakt op de Beauty Trade Special. Een beauty vakbeurs waar alle bekende en onbekende merken exposeren en hun nieuwste producten laten zien. Ik was uitgenodigd door Ronald van Gelamour om ook eens kennis te maken met hun prachtige Gellak. Ik had natuurlijk al wel vaker dingen over Gelamour gezien maar had het nog nooit geprobeerd en was dus enorm benieuwd.

bts2

Maar wat is Gelamour nou eigenlijk. Nou vrij simpel, Gelamour is een professionele Gel Polish. Dus niet zoals de Sensationail maar echt voor de salons. Gellak is een Gel die je aanbrengt als een nagellak maar deze blijft tot wel 4 weken zitten! Ideaal dus. Gelamour heeft maar liefst 80 verschillende kleuren, dus keuze genoeg!

bts3

Op de Beauty Trade Special werd vandaag de nieuwste collectie gepromoot. Namelijk de Most Loved by Ann-Kathrin. Een bekend top model uit Duitsland. De Most Loved by Ann-Kathrin is een ode aan de schoonheid. Ann-Kathrin heeft namelijk de meest populaire kleuren uitgezocht en deze samengesteld tot een prachtige collectie.

bts4

Zoals beloofd mocht ik ook even kennis maken met Gelamour. Ronald legde mij alles stap voor stap uit. Als eerste is het heel belangrijk dat de nagels goed schoon zijn. Hij gebruikte bij mij een Multi Cuticle Pusher om mijn nagelrien mooi naar achter te duwen en de “velletjes” te verwijderen. Vervolgens heeft hij mijn nagel ook even met een buffer een klein beetje ruw gemaakt. Dit is erg belangrijk anders hecht de gellak niet zo goed. Vervolgens gebruikte hij de Gelamour Blue scrub. Dit is een vloeistof dat je nagels eigenlijk een beetje uitdroogt zodat de gel nog beter hecht.

11034826_10152624226881039_865313422_o

Nou begon het lakken. Ronald gaf me een hele goede tip voor het aanbrengen van de Basecoat. Hij vertelde me dat het veel zuiniger is om een gewoon kwastje te gebruiken voor het aanbrengen en niet het kwastje van het potje. Dit omdat je dan veel minder basecoat gebruikt en je er 2x zo lang mee kan doen! Na de basecoat moest deze even uitharden onder de lamp (30 seconden). Als basis kleur gebruikte Ronald zwart. Hier waren 3 laagjes voor nodig om het goed dekkend te maken. Hierna kwam een hele leuke verassing! Gelamour heeft namelijk een matte topcoat! Om mijn nagel een beetje oempf te geven heeft Ronald met een glanzende topcoat een Barok motief geschilderd wat echt een enorm mooi effect gaf! En om het af te maken kwamen er ook nog 2 steentjes op! Iets wat het bij mijn lompe gedrag niet lang blijft zitten ben ik bang.

10999262_10152624225781039_165745914_o

Het viel mij op dat het echt een heel snel hardend product is en dat het niet zo vies ruikt als de meeste gellak. Het is echt een prachtig product en iets wat ik zeker aanrraad aan Salons. Ik hoorde namelijk ook dat als je een collectie neemt voor in je salon je er zelf training voor krijgt! Zoals Ronald mooi verwoorde, wij zorgen voor onze Gelamour familie en daar nemen wij graag de tijd voor!

11000052_10152624187441039_229617109_o

Gelamour en Ronald, ontzettend bedankt voor de uitnodiging en de gezellige dag!

Ladies! Zijn jullie al bekend met deze gellak?

handtekeninglichtroze