beauty routine tag

Onlangs ben ik getagd door de lieve Belgische Bianca van MissLanghaar.be voor de Beauty Routine Tag. Normaal vul ik tags niet heel graag in maar ik vond deze toch wel erg leuk want zo leren jullie mij ook een beetje beter kennen. Lees je mee?

Welke beauty routine sla jij geregeld over?

Ik heb het eerlijk gezegt niet zo op scrubben. Ik doe het niet consequent zoals wel zou moeten. Daarnaast sla ik de mascara tegenwoordig ook over omdat ik wimperextentions heb.

Heb jij een bepaalde routine voor het wassen van je kwasten?

Nee eigenlijk niet. Ik heb een poosje terug van mijn zusje de MAC Brush Cleanser gekregen. Deze gebruik ik 1 keer per maand om mijn kwasten goed te reinigen. Vervolgens laat ik ze gewoon in de open lucht drogen en thats it eigenlijk.

12305954_10153114447006039_145281245_n

Hoe lang loop je meestal rond met gechipte nagellak?

Ik loop nooit met gechipte nagellak. Als nagellak freak met ruim 600 potjes nagellak moet ik mijn reputatie natuurlijk hoog houden. Gechipte nagels kunnen dan natuurlijk echt niet! Soms lak ik mijn nagels 2x per dag maar ik lak ze minimaal 1x per week.

Hoe lang kun je jezelf bedwingen om een nieuw product te kopen of te vervangen?

Tegenwoordig best lang. Ik koop nu ongeveer 1 keer per week nog iets leuks voor mijzelf maar voorheen was het soms zo erg dat ik elke dag wel wat mee nam uit de stad. Daarnaast werk ik ook vlak bij een Kruidvat en kon ik mezelf ook lastig bedwingen om even binnen te lopen.

Wat is je slechtste beauty gewoonte?

Mijn slechtste gewoonte is denk ik toch wel dat ik soms gewoon helemaal vergeet mijn gezicht goed te reinigen voor ik naar bed ga. Dan ben ik gewoon zo moe en lui dat ik direct mijn bed in spring.

Noem iets niet-beauty gerelateerd dat je altijd uitstelt

Poeh, niet beauty gerelateerd. Nou denk dan maar aan huishoudelijke rot klusjes. Zoals de afwas, stofzuigen, dweilen. Als het even kan stel ik dit maar al te graag uit of zorg ik dat Bram het doet en ik snel heel toevallig weg moet. Helaas werkt dit niet altijd, maar hé can’t blame a girl for trying!

IMG_4320

Als je ergens naartoe moet, blijf je dan tot de laatste minuut in de badkamer bezig?

Nee eigenlijk ben ik dan ook echt zo snel als de wind. Ik ben gek genoeg nooit zo heel erg lang bezig, Bram daar in tegen….

Kun jij je makkelijk aan een no-buy houden?

Nee, dat lukt me echt nooit. Mijn creditcard heeft me ook erg vaak geholpen om mijn verslaving te voeden. Ik kan het ook echt niemand aanraden want je krijgt er alleen maar meer spijt van achteraf haha.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hoe georganiseerd zijn jou make-up of nagellak collecties?

Heel erg georganiseerd. Alles heeft een eigen la, bakje of plekje. zo heb ik een kast waar alle nagellakjes in uitgestald staan op merk en kleur. Ook heb ik al mijn palletten netjes in een bak op formaat gesorteerd. Ik kan er echt van genieten om het allemaal netjes te ordenen.

12476322_10153187241481039_362508665_n

Wat was de langste periode waarin je geen blogpost hebt geschreven?

Poeh, dat is een lastige vraag. Volgens mij is dat alleen een keer geweest toen ik een weekje in Barcelona was. Een week is denk ik dus het langste geweest. Na verloop van tijd heb ik besloten ma t/m vrij dagelijks artikelen te plaatsen en inmiddels is dat uitgebreid naar maandag tot en met zaterdag. Hopelijk vinden jullie dat ook leuk!

Hopelijk vonden jullie het leuk om over mijn Beauty Routine’s te lezen! Bij deze nomineer ik Judith, Lieke en Bianca om de Beauty Routine Tag over te nemen!

Nieuwehandtekening