Brr het wordt steeds kouder en donkerder buiten, echt winterweer! Tijd om ons zelf klaar te gaan maken om beauty proof de winter in te gaan. Ik geef jullie graag een aantal tips. Lees je mee?

Het lekkere weer is echt voorbij. En ik merk het ook gelijk aan mijn uiterlijk. Mijn huid word heel erg droog, ik krijg last van kloofjes en krijg ook last van haaruitval. Niet heel gek, want door de weer wisselingen kan je lichaam echt van slag raken. Een iets vettere dag- en nachtcrème gebruiken kan dus zeker geen kwaad. Iets wat ik wel heel erg vaak vergeet en ook totaal niet leuk vind om te doen in de winter is mijn benen scheren. Mijn benen zijn behoorlijk gevoelig, en scheren is dus echt geen pretje in de winter. Gelukkig heb ik daar wel een mooie oplossing voor gevonden, namelijk permanent ontharen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Silk’n Glide 150.000

De Silk’n Glide is een ontharingsapparaat dat gebruikmaakt van licht flitsjes. Dankzij de HPL™-technologie (Home Pulsed Light) kan je ongewenste haartjes op zowel je lichaam als gezicht verwijderen. De Silk’n Glide heeft een ingebouwde veiligheidssensor die kijkt welke huidskleur je hebt en dan vervolgens de juiste pulsen geeft. Nou kan je natuurlijk niet in 1 keer al je haartjes verwijderen, je moet de behandeling dus wel herhalen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het apparaat komt in een heel handige reis doosje waardoor je hem ook heel makkelijk kan opbergen of mee kan nemen als je op vakantie gaat. Daarnaast zit er in de doos ook een adapter en een handige gebruiksaanwijzing. Heb je al gezien hoe mooie de kleur van de Silk’n Glide is? Het apparaat is ook lekker klein en daardoor ideaal om ook de kleinere oppervlaktes te flitsen, denk hierbij bijvoorbeeld aan je bovenlip of je oksels.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Product specificaties Silk’n Glide:

Bevat 150.000 lichtflitsen
Geschikt voor het hele lichaam en gezicht
Eveneens geschikt voor heren
Pulsing- & Gliding-methode
Beschikt over 5 energiestanden
Snelheid instelbaar
Ook geschikt voor donkerdere huidtypes
Ook te gebruiken na het zonnen
Behandeloppervlak: 3 cm²
Werkt zonder navulcartridges
Inclusief chique opbergcase

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mijn ervaring met de Silk’n Glide 150.000 is tot zo ver erg goed. Ik merk al na 3 keer flitsen een vermindering in haartjes die terug groeien. Maar het is nog niet helemaal weg. Ik moet dus nog wel even doorgaan voor ik echt hair free ben.

De Silk’n Glide 150.000 is in de shop van Silk’n Glide te koop voor €109! Echt een koopje dus!

Hoe zorg jij er voor dat je Beauty proof de winter in kan gaan? 

 Handtekening Jamey