Zoals sommige wel weten ben ik druk aan het inkopen voor ons nieuwe huisje. Laminaat, keuken, en ga zo maar door. Het is dus voor mij ook belangrijk om nu even te besparen op de leuke dingen. Gelukkig heb ik wat leuke tips voor jullie!

Iets waar ik veel aan uit geef zijn beauty producten. Vooral een heerlijke douchegel of een mooi lipstickje kan ik niet laten liggen. Gelukkig heeft Yves Rocher genoeg leuks voor kleine prijsjes. En zeker als de uitverkoop aan de gang is! Zo kun je nu al shoppen met 50% korting.

Yves Rocher 3-in-1 hydraterende aftersunmilk

13742

Een absolute must voor deze zomerdagen. Ik verbrand namelijk best snel en vaak. Daarom heb ik altijd een voorraadje aftersun in huis. De 3 in 1 aftersun milk van Yves Rocher is een zachte melk die je huid na het zonnen kalmeert en hydrateert en die ervoor zorgt dat mijn zongebruinde huidje langer mooi blijft.

Prijs: Normaal €8,95 nu €3,95

Yves Rocher Exotisch geparfumeerde bodyspray

29863

Nog zo’n heerlijk zomerse musthave. Ik vind het zelf altijd prettig om een licht geparfumeerde spray bij me te hebben op een hete dag. Zeker als we naar het strand zijn geweest of in een meertje hebben gezwommen. Om dan even de chloor of muffigheid af te sprietsen gebruik ik dan graag een geparfumeerde bodyspray.

Prijs: Normaal €9,90 Nu €4,95

Wat zijn jouw zomer must-haves van Yves Rocher? Nog een leuke tip! Bij besteding van €35 euro krijg je met deze kortingscode €5,- korting!

handtekeninglichtroze