Een prachtig nieuw make-up merk heeft Nederland bereikt! Pretty Vulgar staat voor tegenstellingen. Denk hierbij aan de gratie van een witte zwaan in tegenstelling met de donkere aura van de raaf. Klinkt bijzonder toch? Ik laat je graag een aantal items zien.

Pretty Vulgar

Pretty Vulgar is een nieuw merk dat alleen te koop is bij Douglas. Het ontwerp deed me eigenlijk gelijk ook een beetje denken aan Too Faced en ook bij dit merk krijg ik gelijk moeite om mijn portemonnee gesloten te houden. De verpakking is kleurrijk, maar niet te schreeuwerig. Daarnaast word er ook gebruik gemaakt van grappige namen zoals “If kisses could kill en Honest Truth”. 

Alle producten van Pretty Vulgar zijn volledig Cruelty-Free. Tegenwoordig is dit eigenlijk wel een must. Hoewel ik zelf nog niet volledig over ben naar Cruelty-Free producten vind ik het wel echt ontzettend goed dat er zo veel merken actief mee bezig zijn.

Pretty Birdie Oogschaduw Palette

Toen ik de verpakking van dit pallet zag begon mijn hart sneller te kloppen. De gouden details, het mooie vogeltje op de voorkant. Daar word je toch dol gelukkig van? Zodra je het pallet uit de verpakking haalt kijk je je ogen weer uit. Dit keer zie je een zacht blauwe verpakking met rosé gouden details. Echt de wauw factor!

Het pallet bestaat uit 12 long lasting kleuren. Van blauw en paars tot een prachtige highlighter. Het pallet bestaat uit verschillende finishes. Van mat tot een prachtige shimmer. Zoals je op de swatches kunt zien zijn de kleuren echt prachtig gepigmenteerd. Hier ga ik zeker weten veel plezier van hebben!

Uncaged Primer 

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet heel vaak een primer gebruik. Maar dat komt voornamelijk omdat ik nog geen fijne heb gevonden. Ik was dan ook erg blij dat de uncaged primer in de doos zat. Deze primer beloofd er voor te zorgen dat je oogschaduw nog mooier uitkomt en langer mooi blijft zitten. Er zit onder andere een minerale klei in om overtollig olie op te nemen. De kleur van de primer is geschikt voor ieder huidtype en kleur. Ik ben erg blij verrast!

The Feathers Mascara

Hoe komen ze er toch op om een mascara te maken in de vorm van een vogelkooi?! Dit is toch ge-wel-dig? Ik was even bang dat er een borsteltje in zou zitten waar ik niet mee overweg kan. Maar thank god, er zit een geweldig gebogen borsteltje met gewone haartjes in! Echt geweldig mooi! Naast prachtig mooie zwarte wimpers krijg je ook een mooie lengte en krul van deze mascara.

De Feathers Mascara is helaas niet waterproof. Maar wel hebben ze een primer beschikbaar. Hier ben ik zelf wel erg benieuwd naar. Gelukkig hebben de producten een leuke prijs, dus wie weet kerstman?

Bury Them With a Smile Lipstick

Zoals te verwachten zijn de lipsticks ook echt prachtig. De Bury Them With a Smile Lipsticks zijn matte en long lasting. In totaal zijn er 8 tinten verkrijgbaar. Van deze 8 kleuren ontving ik de kleur Blood Flower.

Het is niet direct een kleur die ik zou bestellen, maar wauw wat een pigment weer! De finish is zoals ik al vertelde mat. Maar dat zou je niet zeggen als je hem op je lippen aanvoelt. Niet droog, en heel makkelijk aan te brengen. Ook qua houdbaarheid hoor je mij niet klagen. Love it!

Alle producten van Pretty Vulgar zijn te koop in de webshop van Douglas. Er zullen vanaf oktober ook een aantal winkels zijn waar je de producten kan kopen. Maar dit zijn enkel een aantal geselecteerde winkels. Qua prijzen ben ik ook best tevreden. Zeker als je de kwaliteit en prachtige verpakking meerekent. 

Pretty Birdie Oogschaduw Palette €30
Uncaged Primer €18
The Feathers Mascara €20
Bury Them With a Smile Lipstick €20

Heb jij ook een crush op de Pretty Vulgar producten?

pretty vulgar