Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Wash

“I may not be perfect but at least I’m not fake” is dé quote van Jo-Anne de oprichtster van Beauty Kitchen. Het merk is vooral bekend om de 100% natuurlijke ingrediënten en het zijn ook nog eens betaalbare producten. Vandaag laat ik jullie kennismaken met ‘Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Wash’ die verkwikkend, verjongende en verstevigend werkt!

Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Wash

Over Inspire Me Brightening & Toning Body Wash

Met deze verfrissende Body Wash schud je zintuigen wakker. Het is een verkwikkende, verjongende en verstevigende body wash. De body wash verrijkt met algenolie wat hydraterend en zuiverend werkt. Antioxidanten en vitamine C uit grapefruit gecombineerd met citroengras fleurt de huid op en helpt deze te verstevigen.

Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Wash

Ingrediënten

Het belangrijkste ingrediënt in deze body wash is algenoliën. Het is een zuiver ingrediënt die hydrateert en zorgt voor de celvernieuwing. Ook zit er in deze body wash grapefruitextract wat rijk is aan antioxidanten en vitamine C. En verstevigend citroengras laten je huis stralen.

Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Wash

Verpakking

De verpakking is een stevig plastic flacon met een kleine opening waar voldoende product uitkomt. De producten van Beauty Kitchen zijn o.a. herkenbaar door de opvallende gele etiketten met het duidelijke logo en de leuke quotes en weetjes over het product.

Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Wash

Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Wash

100% natuurlijk

Beauty Kitchen maakt alleen maar 100% effectieve, 100% natuurlijke en 100% betaalbare producten. De recepten bevatten 100% pure essentiële oliën plus natuurlijke ingrediënten zodat het ook echt 100% het verschil maakt.

 

Het gebruik

Je brengt de body wash aan op een vochtige huid. Wat je gelijk ruikt is bijna pure grapefruit, wat een heerlijk verkwikkend effect geeft dat. Het schuimt heel licht als het in aanmerking komt met water en dat is een goed teken. Want producten die wel heel veel schuimen zijn vaak best wel chemisch dit komt o.a. door SLS.

Doordat het zo puur natuur is kan ik het ook veilig gebruiken voor mijn dochtertje. Zelf let ik ook vaak goed op wat ik gebruik omdat ik op sommige plekken veel last heb van psoriasis. Ik merk dat mijn huid en ook de droge plekken soepel word door de algenoliën.Ik heb ook van Beauty Kitchen scrubs gebruikt die een helende werking hadden op mijn psoriasis. Dus ik had dit echt mensen aanraden met huid- problemen.

Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Wash

Conclusie

Inspire Me Brightening & Toning Body Wash is echt een toevoeging aan mijn huidverzorging. Ik kan zeker zeggen dat het verkwikkend werkt door de heerlijk grapefruit geur. Het resultaat is dat mijn huid zacht is en goed gehydrateerd, ik heb geen last gehad van een trekkerig gevoel. Alle producten van Beauty Kitchen zijn getest op mensen , nooit op dieren! De producten zijn ook perfect voor veganisten.

Inspire Me Brightening & Toning Body Wash is verkrijgbaar bij Holland & Barrett van €9,99 momenteel voor €4,99

Ben jij bekend met de producten van Beauty Kitchen?