Mijn handen scrubben is echt iets wat ik best regelmatig doe. Ik heb er al veel geprobeerd maar nog nooit was ik zo enthousiast over het resultaat en de geur als bij Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure! Kijk je mee!

Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure

Over Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure

In slechts een minuut reinig en hydrateert je handen, nagels en nagelriemen met Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure. Onderzoek toont aan dat mensen nauwkeurig je leeftijd kunnen raden door naar je handen te kijken… Probeer het uit voor en na deze scrub!

Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure

Ingrediënten

Sucrose (Soft Brown Sugar), vitis vinifera (Grapeseed Oil), helianthus annuus (Sunflower Oil), ricinus communis (Castor Oil), prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond Oil), sesamum indicum (Sesame Oil), olea europaea (Extra Virgin Olive Oil), crambe abyssinica (Abyssinian Oil), tocopherol (Vitamin E), urtica dioica (Nettle), citrus aurantium dulcis (*Orange Sweet), litsea cubeba (*Litsea Maychange), cymbopogon flexuosus (*Lemongrass), mentha spicata (*Spearmint), ocimum basilicum (*Basil), citrus paradisi (*Grapefruit), foeniculum vulgare dulce (*Sweet Fennel), citrus reticulata (*Mandarin Red), mentha piperita (*Peppermint), limonene, linalool, citral, citronellol, eugenol, geraniol *Natural pure essential oils

Er zit onder  amandelolie,  brandnetelextract, verschillende vruchtenextracten, menthol, vitamine E en citroengras in.

Trouwens ik ben gek op het potje die je ook weer kan hergebruiken.

Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure

Zodra je het potje opent komt er een heerlijke frisse citroen en grapefruit geur vrij. De groene blaadjes die je hier in ziet is citroengras.

Wrijf royaal de scrub op de natte handen en vooral bij de droge plekjes en nagelriemen goed in masseren. Spoel je handen in lauw water en dep daarna je handen droog. Daarna voelen je handen super zacht aan. Er blijft een klein laagje van olieen over wat je rustig kan laten intrekken. Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure kan je wekelijks of vaker herhalen vooral als je handen behoefte hebben aan extra hydratatie.

Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure

Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure is mijn favoriete handscrub. De geur is zo verfrissend en merk dat de oliën mijn handen erg goed verzorgen, hydrateren en verzachten. Minimaal twee keer per week gebruik ik de Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure. Als mijn handen veel in aanmerking zijn gekomen met aceton dan gebruik ik het een keer extra, zodat mijn nagels en handen niet uitdrogen.

Beauty Kitchen Inspire Me 60 Second Manicure is verkrijgbaar bij Holland & Barrett

Gebruik jij wel eens een handscrub?

Handtekening Lonneke