Beauty Kitchen is een nieuw merk in Nederland en onlangs was ik ook aanwezig op het persevent. Ik kreeg een mooi gevulde goodiebag mee waarin ook deze alleskunner van een crème in zat. Lees je mee!

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm

Over Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm is een wonderbalsem die kan worden gebruikt als een reiniger, zachte scrub of een diep voedende balsem voor de droge huid.

De uitzonderlijk hoge niveaus van krachtige oliën helpen de huid herstellen, verstevigen, ontlasten en verrijken. Voor een natuurlijk gezond uitziende huid.

Oliën beschermen de huid en zijn goed in het voorkomen van vochtverlies.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm

Beauty Kitchen produceert alleen 100% effectieve, 100% natuurlijke en 100% betaalbare producten. De recepten bevatten 100% pure essentiële oliën plus natuurlijke ingrediënten zodat het ook echt 100% verschil maakt.

De producten zijn getest op mensen nooit op dieren!

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm

Ingrediënten Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm

Zoals je kan zien zit dit potje vol met voedende en natuurlijke oliën.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm

De substantie is als een balsem zodra je het insmeert word het zachter en word het langzaam een zachte olie dat je gemakkelijk kan verdelen.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm

Ik gebruik de Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm als handcrème. Mijn handen krijgen door mijn werk in de zorg en als swatcher erg veel te voortduren. Mijn handverzorging is dus extra belangrijk. Het potje is klein maar de inhoud is groot. Je hebt namelijk elke keer maar een heel klein beetje nodig om je handen en/of gezicht er mee in te smeren. Door het insmeren komen de oliën vrij en ook de geuren die daarbij horen, echt wat heerlijk is dat zeg. Je ruikt gewoon dat het een goed en natuurlijk product is!

Ik vind het fijn dat het product zo natuurlijk is en vrij is van parabenen, sulfaten en parfum. Hierdoor kan ik hem ook goed gebruiken voor mijn dochtertje.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm

Dit is echt mijn favoriete handcrème op dit moment en ook voor de plekken waar ik psoriasis heb werkt het verzachtend. Ben jij opzoek naar een multifunctionele balsem dan kan ik je zeker dit heerlijke balsem aanraden.

Beauty Kitchen Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm is verkrijgbaar bij Holland & Barret voor €13,99

Ben jij de producten van Beauty Kitchen al tegen gekomen bij Holland & Barret?

Handtekening Lonneke