SAMSUNG CAMERA PICTURES

Beauty & Go is ’s werelds eerste échte beauty drink! Ik heb de drankjes geprobeerd en nu mag ik ook een van mijn lezers blij maken met een Beauty & Go proefpakket! Winnen? Lees dan snel verder!

Onlangs had ik het genoegen om een Beauty & Go proefpakket te proberen. Het proefpakket bevat 4 flessen huidverzorgende nutricosmetics met essentiële MacroAntioxidanten. Deze MacroAntioxidaten zouden de huid beschermen en herstellen, en bijdragen aan een gezonde, levendige en mooie huid. Dat klinkt toch wel erg goed hé!

Beauty & Go 1

Beauty & Go Proefpakket

Zoals ik al zei bestaat het proefpakket uit 4 flessen. De drankjes zouden je van binnen uit mooi maken door de verschillende mineralen en MacroAntioxidanten. Daarnaast zijn alle drankjes glutenvrij, zonder toegevoegde suikers en calorie arm. Ik zal de smaak en werking per fles even bespreken.

Beauty & Go detox

Beauty & Go Detox

Het Detox drankje zit in een groene fles en zit vol met groene ingrediënten zoals komkommers en artichokken. Het detox drankje ontgift, zuivert en reinigt de huid. Zoals ik al vertelde zitten alle drankjes vol met MacroAntioxidanten. Deze komen uit de schil van granaatappels en citroenen en zorgen samen met de andere ingrediënten in het detox drankje voor een gestimuleerde cel vernieuwing en optimale stofwisseling. Om eerlijk te zijn ben ik nooit fan geweest van groene drankjes. De smaak is vrij sterk en het deed mij een beetje denken aan een koe die gras eet. Het is dus helaas niet mijn smaak maar het is desondanks wel enorm goed voor je huid, en tja wie mooi wilt zijn moet ……

Alle drankjes zijn Glutenvrij, zonder toegevoegde suikers en bevatten slechts 20 kcal per 100 ml.

Beauty & Go vitality

Beauty & Go Vitality

Het vitality drankje zit in een mooie gele fles. De naam zegt het al, dit drankje heeft een (re)vitaliserende werking. Het zou helpen tegen vermoeidheid en het lichaam stimuleren. De exclusieve samenstelling geeft de huid een vitale, stralende en soepele uitstraling. Het drankje smaakt erg lekker fris. Het bevat onder andere Guarana en Citrullina die zorgen voor de energie boost. Ik zou deze smaak zeker aanbevelen!

Beauty & Go radiance

Beauty & Go Radiance

Dit drankje zorgt voor een gehydrateerde en stralende huid. Het drankje zit vol rode druiven en aloe vera. Een super combinatie al zeg ik het zelf. Dit is een van mijn favoriete smaakjes. De Aloe vera heeft een helende werking en de antioxidanten en toegevoegde groene thee zorgen voor een beschermende werking. Dit smaakje kan ik echt aanbevelen! Zeker als je hem ijskoud drinkt.

Beauty & Go skin revive

Beauty & Go Skin Revive

Revive is bedoeld om de elasticiteit te verbeteren van je huid. Het zou er voor moeten zorgen dat je huid steviger word en rimpels verminderen. In het drankje zitten hyalaronzuren en collagenen die de huid hydrateren en zorgen voor minder rimpel. De drankt smaakt naar granaatappels en frambozen en is daarbij voor mij toch wel het zoetste drankje van het proefpakket. Lekker als je van een beetje zoets houd!

IMG_6296

Kortom het is een heel compleet proefpakketje die je huid een heerlijke boost geeft. Een proefpakket kan je online bestellen voor €14. Even geen budget door de dure december maand? Doe dan mee aan de winactie! Ik mag namelijk een van mijn lieve lezers blij maken met een proefpakket!

Wat moet je doen?
Like Beauty & Go op Facebook
Laat hier een reactie achter waarin je laat weten dat je mee doet

IMG_6151

Mocht je mij nog niet volgen op social media dan zou ik het ook erg leuk vinden als je mij wilt volgen op bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Zo blijf je gelijk op de hoogte van de alles wat er op Beauty Unboxing komt! Uiteraard is dit niet verplicht. De winnaar ontvangt over 2 weken een mailtje van mij.

Naar welk wonder drankje ben jij nog op zoek?

Nieuwehandtekening