Het is weer zo ver! Duitslands grootste Beauty Beurs was er weer! En ja, ik mocht er bij zijn! Duizende stands verdeeld over 4 gigantische hallen. Alles voor nagels, make-up, wellness, huidverbetering kan je op deze gigantische beurs vinden. Vandaag een uitgebreid fotoverslag over het evenement!

Er waren een hele boel product presentaties. Zo kon je de nieuwste hars/wax technieken zien maar ook de nieuwste soorten wimper extentions. De dame hieronder laat zien hoe je wimperextentions aanbrengt.

 


Wat ook enorm gaaf was was dat de bekende make-up artist Patrick Maldinger een hele futuristische show gaf waarin hij met producten van Malu Wilz prachtige creaties maakte. Zoals je kan zien as het thema Malu Wilz goes Future.

 


Ook stonden Ronald en Margriet van Gelamour er weer. Gezellig om weer even te zien natuurlijk. Ook heeft Gelamour weer een prachtige collectie gellakken uitgebracht namelijk Nature Breeze.

 


Ook waren er een hoop leuke nieuwe producten om te zien, testen en te kopen. Zo stond er een stand van Pupa, Essie, Inglot en nog veel meer leuke merken!

 


Ik vond het een hele geslaagde dag. Ik ben weer een hoop wijzer geworden op het gebied van beauty nieuwtjes en heb ontzettend veel leuke merken en producten leren kennen. Ik moet wel toegeven dat deze beurs vele malen groter was dan de beurs in Utrecht maar dat wilt niet zeggen dat het leuker is. De beurs in Düsseldorf is heel massaal en daardoor ook enorm druk. Ook vond ik het opvallend dat nagels in Duitsland op het gebied van beauty echt de overhand hebben. Er stonden namelijk 2 hallen alleen al vol aan nagelproducten/merken. Ben jij wel eens geweest op de Beauty Beurs Duitsland?

handtekeninglichtroze