Hoe leuk deze Batiste love is love pride edition droog shampoo! Ik vind het super dat zo’n bedrijf als Batiste een steentje bijdraagt aan de gelijkheid van iedereen. Ik heb deze Batiste love is love editie uitgetest en deel mijn ervaringen in dit artikel.

Droog shampoo

De droog shampoo is tegenwoordig niet meer weg te denken uit mijn haar routine. Omdat mijn haar snel vet word en ik het niet elke dag wil wassen is een droog shampoo een ideaal product om te gebruiken. De droog shampoo absorbeert het vette laagje op je haren en zorgt ervoor dat het direct een frisser effect geeft aan je haren. Zo kan je eens 1 of zelfs 2 dagen het wassen van je haren uitstellen want zoals we natuurlijk allemaal weten is het elke dag wassen van je haren helemaal niet goed. Vroeger was er alleen nog een droogshampoo van schwarzkopf maar tegenwoordig heb je ze van ontelbare merken in de winkel te koop. Mijn favoriete merk is Batiste en ben altijd tevreden over hun droog shampoo’s.

Batiste love is love droog shampoo

Deze editie is speciaal ontworpen voor de Pride awereness. Batiste wil met deze speciale editie zeggen dat ongeacht van wie je houd of wat je stijl ook is je altijd van jezelf moet houden. ( en van je haar natuurlijk 😉 ) De geur van deze droog shampoo is echt geweldig! Door de heerlijke fruitige geuren voel je je gelijk weer op en top fris. Met een droog shampoo kan je ook wat extra body geven aan je haren. Ik doe dat door de droog shampoo op verschillende plekken aan te brengen en het dan wat omhoog te kneden. Zo krijg je gelijk wat meer volume in je haren.

Hoe gebruik je de droog shampoo?

Belangrijk is dat je van te voren de verpakking even goed schud. Let erop dat je bij het aanbrengen van de Batiste love is love drooghampoo 30 cm vanaf je haar sprayt. Doe dit ook altijd op droog haar want op nat haar heeft het geen zin. Met een punt kam maak ik elke keer weer een nieuwe sectie en spray ik de droog shampoo op mijn vette haren. Werkt perfect zo en zo zorg je ook dat je op alle vette haarwortels droog shampoo hebt aangebracht. Heb je alles gehad dan masseer je de droog shampoo even goed in zodat we zeker weten dat al het vet op je haren is opgelost. Hebben we dat gedaan dan borstel ik nog altijd even door het haar heen om t zorgen dat alle droogshampoo restjes opgelost zijn. En tadaaaa je vette haar is verdwenen als sneeuw voor de zon.

Conclusie en verkrijgbaarheid

Zoals jullie misschien al in het vorige artikel van mij over de Batiste droogshampoo hebben kunnen lezen ben ik mega fan van deze droogshampoo’s. Ik heb er altijd een op voorraad als redder in nood voor mijn vette haren. De geur van deze droog shampoo is echt fantastisch! Heerlijk fruitig en lekker zomers. Het zorgt er direct voor dat mijn haar er frisser uit ziet en ook zo ruikt!

Deze droog shampoo is te verkrijgen bij de Kruidvat en Etos voor €5,49.

Is Batiste ook jullie favoriete droog shampoo?