IMG_22321

Ik schrok even toen ik deze lipstick open maakte. Hij is groen! Dat kan toch niemand goed staan, groene lipstick? Toch wel! Het staat me zelfs prachtig! Benieuwd naar het resultaat, lees dan snel mee.

Barry M Genie is de nieuwe en verbeterde versie van de Barry M Touch of Magic Lippaint. Het lijkt op het eerste gezicht op een groene lippenstift. Gelukkig is dat het niet, want bij iedereen zal deze lippenstift in een andere tint roze veranderen. Dit is afhankelijk van het alkalineniveau in de huid. Hoe meer Alkaline, hoe donkerder de roze lipstick word.

IMG_2232

Barry M komt uit Engeland en staat bekend als een kleurrijk merk! Met meer dan 400 verschillende kleuren en een zeer compleet assortiment is Barry M een absolute must have voor jouw make up stash! Daarnaast is het ook nog eens super betaalbaar!IMG_2229

Even wat Genie feitjes op een rij:

♥ De lippenstift blijft tot 8 uur zitten.
♥ Waterproof formule met aloë vera
♥ Kleurt roze afhankelijk van je alkaline niveau van je huid

IMG_2240

Ik ben enorm tevreden over de kleur die mijn lippen van de Barry M Genie krijgen. Hij blijft ook super goed zitten. Na een paar uur vervagen de meeste lipsticks maar deze niet. Het voelt heel zacht aan op mijn huid door de aloë vera en lijkt daardoor meer op een Labello dan een lipstick. Al met al ben ik zeer positief verrast!

IMG_2241

De Barry M Genie is te koop voor €5.95 bij Beauty88 en Alicejo.com. Ga jij ook voor de groene lipstick?

handtekeninglichtroze