IMG_2478

Ik ben al een hele poos fan van de nagellak van Barry M. Tot ik er achter kwam dat Barry M nog veel meer moois te bieden had. Onlangs heb je nog mijn review kunnen lezen over de Groene lipstick en vandaag ga ik weer iets nieuws proberen, namelijk een lipcrayon!

Een lipcrayon ziet er eigenlijk uit als een soort lippotlood alleen dikker. En WHAM! wat een kleur komt er  van af zeg! Ik heb voor de knal fuchsia roze kleur Electra gekozen. Ik wist natuurlijk wel dat die fel zou zijn maar wat heb ik me daar nog op verkeken zeg!

IMG_2479

Wat ik zelf heb gedaan is eerst de randen van mijn lippen getekend met de lipcrayon en heb daarna mijn lippen in gekleurd.

IMG_2488

Het viel me gelijk op dat de Gelly Hi-Shine niet alleen enorm glanst maar ook erg goed hydrateert. Het enige nadeel voor mij is dat je het potlood met 1 veeg eigenlijk al verwijderd, en dat is natuurlijk niet heel handig voor een avondje stappen.

IMG_2519

Ook niet geheel onbelangrijk is de geur. Mijn lipcrayon Electra ruikt heel lekker fruitig, ik denk zelfs kersen.

IMG_2525

De Barry M Gelly Hi-Shine Lips zijn hydraterende, zachte lipstickpotloden die zorgen voor een prachtige, glossy kleur. En wat nou nog mooier is, ze zijn verkrijgbaar in 7 kleuren! Tijd om in te slaan dus!

Wil jij ook knallende lippen? Je kan de Barry M Gelly Hi-Shine lipcrayons bestellen bij The MakeUp Spot voor maar €4,95!

handtekeninglichtroze