De laatste keer dat ik bij de kapper was was met mijn verjaardag, het was dus wel weer nodig om even naar de kapper te gaan. Gelukkig kreeg ik een leuk mailtje van BarberBooking en kon ik gezellig naar de kapper bij Bon Ton Kappers! Benieuwd hoe mijn ervaringen zijn met BarberBooking? Lees dan mee!

barberbooking

Barberbooking is een site waarbij verschillende kappers aangesloten zijn. Je kunt op de site je afspraak plannen met een kapper naar keuze. Zodra je op de site komt kan je aangeven in welke plaats je een kapper zoekt waarna je een lijst met kappers uit de omgeving te zien krijgt. In mijn geval koos ik gelijk voor dé kapper van Nijmegen, Bon Ton Kappers.

Barberbooking bonton

Bij binnenkomst bij Bon Ton Kappers werd ik erg vriendelijk ontvangen met een kopje koffie, waarna ik vervolgens plaats mocht nemen om mijn haren te laten wassen. En man o man wat is dat een pure verwenning zeg! Ze hebben niet zomaar een “wasbak”, het is namelijk ook nog eens een massagestoel! Wat ik erg fijn vond was dat Ton echt de tijd voor me nam om te kijken wat nou echt bij me staat. Hij kijkt niet alleen naar mijn haar maar ook naar mijn gelaat. Wat vind je van mijn nieuwe look?

barberbooking look

Coiffure Awards

Bon Ton Kappers was afgelopen jaar genomineerd voor de Coiffure Award. Het verslag hierover vind je hier. Helaas hebben ze dit keer niet gewonnen maar het was echt een close call! Eenmaal op de stoel bij Ton kon ik het natuurlijk niet laten om te vragen of ze volgend jaar weer mee gingen doen. En ik kan vast verklappen, JA! Ton verklapte me dat ze dit jaar een edgy kant op gaan.  Het zal mij in ieder geval benieuwen!

12244209_10153107748686039_1156257133_n

 

Na het knippen kun je gewoon afrekenen aan de kassa zoals je gewend bent. Fijn toch! Wil je meer informatie over BarberBooking of gelijk een afspraak maken? Neem dan even een kijkje op BarberBooking.com.

Heb jij al eens een afspraak bij de kapper geboekt via BarberBooking?

Nieuwehandtekening