Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen bij andere beauty bloggers. Toch kon ik het niet laten om ze ook eens onder de loep te nemen. Benieuwd wat ik van de Mary-Lou en Cindy-Lou Manizer highlighters van The Balm vind? Lees dan snel verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Veel bekende bloggers zijn er laaiend enthousiast over, maar zo eigenwijs als ik ben zal ik het nooit gelijk aannemen en wil ik het eerst zelf proberen. Zo ook dus de highlighters van The Balm. Ik mocht van de webshop Parfumania.nl de Mary-Lou en Cindy-Lou manizer highligters proberen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mary-Lou Manizer

Het plaatje deed me gelijk denken aan de prachtige Nicole Arbour (amerikaanse comedienne & model). De verpakking is mooi maar simpel. Gelukkig zit er een grote spiegel in de compact, dus ideaal voor onderweg.

Wist je dat je deze highlighters ook te gebruiken zijn als oogschaduw!

Mary-Lou Manizer heeft een lichte, champagneachtige tint. Toen ik het doosje open deed schrok ik wel even, waar is die glans?! Gelukkig merkte ik al snel dat de Mary-Lou Manizer geen glitters heeft maar juist een hele zachte satijn finish met een prachtige shimmer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cindy-Lou Manizer

Ik dacht in eerste instantie dat Cindy-Lou een mooie poeder roze blush was. Pas toen ik hem aanbracht op mijn huid kwam de glans naar voren. Van kleur is hij erg mooi warm roze met een prachtige glans. Vooral op een lichtere huid komt deze highlighter prachtig tot zijn recht.

 23 The Balm

Ik snap dat mensen The Balm adoreren. De verpakking is ook echt prachtig en vrouwelijk. Echter vind ik het wel een hoop geld voor een highlighter van deze kwaliteit. De Mary-Lou en Cindy-Lou manizer zijn prachtig, begrijp me niet verkeerd. Maar voor €20,50 per stuk vind ik ze wel ietsjes aan de dure kant vergeleken met mijn Delilah highlighter.

The Balm 1

De highlighters geven een prachtig effect, maar of ik de hype nou helemaal begrijp…Nee. Wil jij ook The Balm Cindy-Lou en Mary-Lou proberen? Je kunt ze voor €20,50 bestellen bij Parfumania.nl.

Handtekening Jamey