Back to Basic - Deze basics moet je echt in je kast hebben 3

In dit artikel vertel ik je welke basics echt onmisbaar zijn in je kledingkast. Geen zorgen, het is niet allemaal zwart of wit. Maar het zijn wel items die je leven echt aanzienlijk makkelijker kunnen maken wanneer je ze in je kast hebt. Lees je mee?

Waarom basics zo belangrijk zijn

Basics die je echt moet hebben zijn belangrijk omdat je met deze kledingstukken je outfit kunt afmaken. Het fijne is vaak ook dat je je dan geen zorgen hoeft te maken over wat je pakt want het belangrijkste aan een goede basic is dat ze overal bij passen. Het is dan ook wel makkelijk om neutrale kleuren te kiezen. Maar ook een leuk streepje of een pastel tint shirt kan prima een basic zijn die je zo uit je kast trekt!

Tops

Laten we beginnen met de bovenkant. Er zijn een aantal basics waar ik zelf naar grijp als ik naar mijn kast kijk. Een van de dingen is een effe zacht roze shirtje. Deze past zowel leuk op een jeans als een legging want je raad het misschien wel, deze is lekker lang! Een ander item waar ik niet zonder kan is de lange blazer. In het voorjaar draag ik deze ook regelmatig als jas. Een leuk sjaaltje er bij en je ziet er direct leuk gekleed uit zonder er extra veel moeite voor te hoeven doen. Daar houden wij moeders toch wel van of niet?! Moet je wat vaker netjes gekleed op pad, zorg dan ook dat je een nette blouse hebt.

Bottoms

Mijn bottom basics bestaan uit 3 items. Een goede legging (mijn favoriet is van het merk 10Days omdat de kwaliteit gewoon echt geweldig goed is), een lichte jeans en als laatste een zwarte skinny broek. Deze drie bottoms passen overal bij en kunnen heel makkelijk worden gecombineerd met bovenstaande tops.

Back to Basic - Deze basics moet je echt in je kast hebben

Shoes

En dit is toch wel mijn favoriete onderwerp. De schoenen! Ik heb ook voor de schoenen basics drie favorieten. Zo staat er een net paar Chelsea boots in mijn kast van Timberland die ik onlangs bij Van Arendonk heb gescoord. Deze passen ook vrijwel overal bij en zijn zowel in de winter als in het voorjaar prima te combineren. Een andere basic waar ik snel naar grijp zijn sneakers. Probeer dat wel een beetje fris en netjes te houden want het is natuurlijk de bedoeling dat ze overal bij passen. Om je even een tip te geven gelijk, van het merk Nubikk hebben ze ontzettend veel leuke sneakers met een mooie dikke witte zool. Deze lopen niet alleen heerlijk maar zien er ook nog een super mooi uit! Stiekem loop ik het liefst de hele dag op mijn nieuwe UGG sloffen. Maar ik ben bang dat die niet verder komen dan de voordeur Haha.

Accessoires

Ook aan accessoires mag er niets ontbreken. Kijk vooral naar wat bij jou past. Ik ben zelf meer van het rosé goud. Ik heb dan ook een simpel setje armbanden en een horloge die overal bij passen. Qua tas houd ik het zelf graag een beetje neutraal. Maar kijk vooral goed naar wat jij nodig hebt aan ruimte en of de kleur neutraal genoeg is om overal bij te passen.

Hopelijk heb je iets gehad aan mijn tips! Wat is jouw go-to-basic?

DEZE BASICS MOET JE ECHT IN JE KAST HEBBEN