Een hangmat is toch heerlijk om in te liggen? In de zomer zetten wij de onze maar al te graag in de tuin op om lekker te kunnen ontspannen. Dus waarom zou Noé niet een eigen hangmat krijgen?

Al voor Noé er was riep Bram al dat hij echt een hangmat wou hebben voor ons dochtertje. We zagen hem al tijdens het babykamer shoppen en waren op slag verliefd! Tot ons groot genoegen mocht ik de Hangloose Baby hangmat uittesten samen met Noé.

Over Hangloose Baby

De Hangloose Baby is ontworpen door 5 vaders. Naast dat het een heerlijke hangmat voor de kleine is kan je hem ook gebruiken als box kleed. Wil je hem gebruiken als hangmat? Houd er dan wel rekening mee dat dit alleen kan tot dat je kleine kan rollen. Dit is dus meestal tot een maand of 3.

Noé ligt het liefst op ons of in de Maxi Cosi. Wij hebben het idee dat ze nogal gehecht is aan het “nestje” die ze had in mijn baarmoeder. Het is dan ook geweldig dat je door de stiklagen in het kleed een soort nestje kunt creëren waardoor ze extra lekker en knus ligt.

een lekker nestje voor de kleine..

De Hangloose Baby bestaat uit 2 lagen. Het boxkleed en een onderlaag die extra stevig is zodat je kleine niet doorzakt in de hangmat. Dit zorgt voor een veilige lighouding. Met de bijgeleverde spanbanden hang je hem aan de hoeken van de box. Door de banden strakker of losser te zetten kun je zelf bepalen hoe hoog de hangmat hangt.

Het kleed is in verschillende kleuren te krijgen. Ik ontving een prachtig grijze met mint groene variant. Toevallig hebben wij bijna alles mint groen en licht roze dus dat past perfect! Voor nu gebruiken wij de Hangloose Baby echt als hangmat. Opbergen is niet heel moeilijk want je haalt hem zo los en bij ons hebben we onder de box ook een mooie opberg lade dus zo blijft hij lang mooi en gaat de kat er niet stiekem in slapen.

Noé vind de hangmat ook heerlijk liggen. Je ziet haar gewoon lekker ontspannen! Vooral wanneer ze last heeft van buikkrampjes word ze weer heerlijk rustig in haar Hangloose Baby hangmat.

De Hangloose Baby is in verschillende kleuren te koop bij diverse babyspeciaalzaken en bij Hangloose zelf en kost €98,00.

Wat vind jij van de Hangloose Baby?

Handtekening Jamey