Met het mooie weer in aantocht komt ook het prachtige merk Babor met een mooie spring/summer collectie. Ik had het genoegen om een aantal producten uit deze collectie te proberen. Kijk je mee?

Babor Spring/Summer Collectie 2016

De Babor spring/summer collectie bestaat uit een aantal prachtige producten. Nagellak, Eye Shadow sticks, Blush sticks en uiteraard ook Lip Gloss sticks. De kleuren van de collectie zijn heel natuurlijk en zijn geïnspireerd op fruit soorten als perzik, mango en papaja. Dat beloofd dus een fruitmand vol aan variaties!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om te beginnen is de verpakking echt prachtig. Alle producten komen in een gouden verpakking. De producten zelf zijn wit met gouden details.

Babor

Lip Gloss Stick 04 Pink Lady

Het eerste item dat ik ontving was de lip gloss stick. Nou gebruik ik zelf niet heel vaak lipgloss omdat ik niet zo houd van de plakkerige structuur. Toch ben ik erg benieuwd want de kleur ziet er prachtig uit! De kleur van de lip gloss stick heet Pink Lady, echter viel deze wel een beetje tegen. De kleur die je op je lippen krijgt is nauwelijks zichtbaar hoewel je hem op je hand wel redelijk kan zien. Daardoor lijkt het bij mij meer op een licht laagje glans dan kleur. Voor €17,50 vind ik dat nogal een dure lipgloss.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eye Shadow Stick 01 Ivory Pearl

De Eye Shadow Stick kreeg ik in de kleur 01 Ivory Pearl. Dit is een prachtig lichtroze kleur met een pearly shimmer. Normaal zou ik nooit een roze oogschaduw kopen omdat dit gewoon niet een kleur is die ik vaak draag. Toch zit ik nu al te denken aan welke look ik met deze stick zou kunnen maken. De oogschaduw is waterproof en heeft aan de achterkant een applicator waar je de oogschaduw mee kunt blenden. De Eye Shadow Stick is in meerdere kleuren beschikbaar en kosten €16,50 per stuk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Blush Stick 01 Peach

Dit was ook een onverwachts mooi product. De bush zit namelijk niet zoals normaal in een soort poederdoosje of compact, maar in een stick! De kleur is echt prachtig en blend heel mooi mee met je huid. Je moet alleen niet te veel aanbrengen want het pigment is echt super. Aan de onderkant van de stick zit ook een blending tool. Persoonlijk gebruik ik deze niet omdat ik mijn vingers fijner vind om te blenden. Wat ik wel een beetje gek vond was de geur van de stick. De andere producten roken namelijk bijna nergens naar, maar de blush rook erg muf. Ik heb nog even nagevraagd maar volgens het PR bureau is dit normaal. De blush is net als de Eye Shadow Stick ook in meerdere kleuren verkrijgbaar en kost €16,50.

Hoewel ik de kleuren erg mooi vind zijn helaas niet alle producten zo mooi als ze lijken. De Lip Gloss Stick viel mij erg tegen, en de blush rook ook niet zo lekker. Wel ben ik erg benieuwd naar de Eye Shadow Stick en ik denk dat ik hier ook binnenkort een mooie look mee ga maken.

Heb jij wel eens producten gehad die toch een beetje tegen vielen?

Nieuwehandtekening