Het mooie weer begint te komen, tijd voor een nieuwe lente make-up look! BABOR heeft daarvoor de nieuwe BABOR Spring/Summer 2018 collectie uitgebracht. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Deze lente komen de pastelkleurige tinten weer helemaal terug. Denk aan roze, lichtblauw of mintgroen. Mooie zoete kleuren die perfect bij het seizoen passen. Ik ontving een aantal producten uit BABOR Spring/Summer 2018 collectie en laat je ze graag zien.

Waterproof Eye Shadow Pencil 11 Sky Blue

Hoewel ik geen fan ben van blauwe oogschaduw vind ik dit toch echt wel een pareltje. De waterproof Eye Shadow Pencil is zoals de naam al zegt een waterproof oogschaduw. Niet alleen handig wanneer je net als mij hooikoorts hebt, maar ook wanneer je bijvoorbeeld naar een festival gaat. De kleur Sky Blue is echt helderblauw met een mooie shimmer. Aan de ene kant van de pencil zit de oogschaduw, de andere kant heeft een soort van spons applicator waarmee je de oogschaduw kunt vervagen voor een zachtere look.

Eye Contour Pencil 05 “white lights“

Ook ontving ik een Contour potlood in de kleur White Lights. Simpel gezegt is dit een wit oogpotlood. Nou dacht ik in eerste instantie, wat moet ik daar nou mee? Maar door net even de binnenkant van je oog aan te zetten met dit potlood zorg je echt voor een mooie glans. Overigens is dit potlood ook heel fijn om te blenden.

Creamy Lip Colour 22 “metallic pink“

Voor mij is dit toch wel echt het pareltje uit de collectie. De creamy lipstick heeft een prachtige metallic finish zonder gelijk “to much” te zijn. Wat ik erg fijn vind aan deze lipstick is dat je lippen echt enorm zacht aanvoelen. Dit komt natuurlijk door he tmango-extract en granaatappelolie. Heel erg lang blijft de lipstick niet zitten (echt mooi zit het hooguit een uurtje of twee) maar dat maakt niet uit voor mij want het effect is echt prachtig.

Nail Colour 15 menta & 16 candy pink

De twee trendkleuren Menta en Candy Pink uit de BABOR Spring/Summer 2018 collectie maken je lente look helemaal af. Je kunt natuurlijk voor een effe nagelkleur gaan, maar ben je een beetje handig? Dan kun je met deze twee kleuren ook echt een leuke nailart maken.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Waterproof Eye Shadow Pencil €17
Eye Contour Pencil €13
Creamy Lip Colour Lipstick €23,50
Nail Colour nagellak €12,50

Alle producten uit de BABOR Spring/Summer 2018 collectie zijn in de BABOR webshop te koop en bij de betere schoonheidssalons.

Handtekening Jamey