Het leven valt niet te plannen. We organiseren en proberen in de toekomst te kijken, maar er is geen waarschuwing voor de werkelijk belangrijke momenten. Maar wat het leven ons ook brengt, we kunnen het altijd stralend tegemoet treden. De Reversive Supreme Glow anti-aging cream veegt de sporen van het leven van alledag gewoon weg en laat ons in elk moment van het leven stralen.

BABOR_REVERSIVE_SUPREME-GLOW_anti-aging-cream_stillWonderbaarlijk onderzoek

Geniale vondst: het BABOR onderzoek ontdekte dat de glow-werkstof Lumicol in een speciale dosering bijzonder stralend resultaat heeft – de samenstelling is een echt glow-wonder.

Techniek-wonder

Blauwe biotechnologie is de basis van de zachte glow. Lumicol is een microalgenextract en de effectieve uitstralingswerkstof in de nieuwe crème.

Een direct wonder

Speciale glow-tech pigmenten reflecteren het licht en toveren zodoende direct een jeugdige glow tevoorschijn

Heerlijk zacht

Als luchtige mousse omhult de crème de huid en verzorgt zo op intensieve en tegelijkertijd zacht smeltende, luchtige wijze.

Werkstof wonder

Het Re-youth complex bestaat uit vier werkzame componenten, die de levensduur van de huidcellen verlengen en beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering.

BABOR_REVERSIVE_SUPREME-GLOW_anti-aging-cream

Prijs en verkooppunten

De BABOR Reversive Supreme Glow anti-aging cream is beschikbaar vanaf 1 oktober 2015 op Babor.nl en kost maar liefst €141,-.