BABOR, een van mijn favoriete merken. Niet alleen om hun geweldige make-up, maar ook om hum fenomenale ampullen. Ieder jaar speelt BABOR in op de feestdagen, en een daarvan is pasen. Dit jaar brengen ze weer een prachtige “paas kuur” uit in de vorm van een paasei. Benieuwd hoe deze er uit ziet én wat er in zit? Lees dan snel verder.

Er zijn maar weinig merken die classy en chique zijn naar mijn idee. En BABOR is daar een van. Het paasei ziet er niet alleen fantastisch uit, de inhoud is net zo fantastisch! Dit jaar hebben ze het ei luxe afgewerkt met witte bloemen en rosé gouden letters. En qua inhoud is ook overal aan gedacht. Zo zit er een 14 daagse kuur in.

De complete kuur:

Hydra Plus (hydrataterend)
Algae Vitalizer (vitaliseert en verfrist de huid)
Perfect Glow (voor de natuurlijke glow)
Stress Control (gaat stress gerelateerde roodheid en andere huidirritatie tegen)
Active Night (een goede nachtelijke hersteller)
3D Firming (anti aging)
Lift Express (voor een liftend effect)
Rose Gold Energy (stimuleert huidvernieuwing)
Gold volume (geeft de huid volume)
Platinum Lift (geeft een direct liftend effect)

Zoals ik al eerder aangaf is het BABOR paasei een complete kuur voor je huid. Het beste resultaat behaal je dan ook door alle ampullen te gebruiken in de volgorde van de te openen deurtjes. Vergeet ook zeker niet om de ampullen te openen met het handige tooltje wat er bij zit want voor wanneer je de ampullen met je handen probeert te openen kan je jezelf bezeren door het glas.

Het BABOR paasei is onder andere te koop in de webshop van BABOR en kost € 46,90. Een koopje als het gaat om zo’n complete kuur!

Pasen met het BABOR paasei!