Dat BABOR mooie seizoen collecties heeft is een ding wat zeker is. Dit jaar hebben ze dan ook weer een prachtige Herfst / Winter make-up collectie gelanceerd. Ik ontving een paar items uit de BABOR Age ID collectie. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Het meest opvallende aan de nieuwe collectie vind ik de verpakking. BABOR heeft er namelijk voor gekozen om een prachtig zwart/rose gouden verpakking te maken waardoor de luxe er echt van af spat. Het is daardoor niet alleen een prachtige collectie om te hebben maar ook om te krijgen met bijvoorbeeld de feestdagen.

BABOR Creamy Lip Colour – Light Violet

Uit de nieuwe collectie ontving ik een prachtige knallende lipstick, een bijpassende lipliner en een mooie nagellak. Uiteraard heb ik de lipstick ook even voor jullie getest. Ik ontving de Creamy Lip Colour in de kleur 21 Light Violet. Hoewel de naam doet verwachten dat het om een licht paarse kleur gaat is niets minder waar. Het gaat namelijk meer om een donkere nude met een klein tintje paars.

BABOR Age ID

De verpakking van de lipstick is echt prachtig. De huls is rosé goud en heeft ook een hele aparte vorm. De Lipstick zelf heeft een matte finish, echter droogt hij mijn lippen helemaal niet uit en blijft hij lekker creamy aanvoelen gedurende de dag. De lipliner die ik heb ontvangen is toevallig ook nog eens de zelfde kleur. Ik heb de lipstick dan ook zowel met als zonder lip liner geprobeerd. Wat ik vooral merkte is dat hij mét de liner veel langer goed bleef zitten.

BABOR Age ID

Naast de twee prachtige lip producten uit de BABOR Age ID collectie ontving ik ook nog een prachtig paars bijpassende nagellak. Qua verpakking is deze niet zo spetterend als de lipstick, maar goed zolang het product verder goed is hoor je mij niet klagen natuurlijk! Waar ik erg blij van werd was het fijne brede kwastje en de dekking. Deze zijn beide perfect als je het mij vraagt!

BABOR Age ID

De BABOR Creamy Lip Colour – 21 Light Violet kost € 23,50.
De BABOR Lip Liner – 06 Violet kost € 13,00. 
De BABOR Nail Color – 14 Voilet kost € 12,50

De BABOR Age ID Herfst / Winter make-up collectie 2017 is verkrijgbaar op de website van Babor en in sommige schoonheidssalons.

Wat vind jij van deze collectie?

Handtekening Jamey