Een shiny blue new outfit! Vandaag laat ik jullie een nieuwe outfit zien met onder andere items uit de PRIMA X ELVI collectie en mijn onlangs ontvangen B-Dressed Box! Kijk je mee?

Blauw is een heerlijke kleur om mee te combineren. Zeker als je mijn nieuwe vest uit de B-Dressed box ziet. B-Dressed is een super leuke box met kleding die speciaal voor jou word samengesteld. Je doet vooraf een stylequiz, geeft je maten door en een personal shopper gaat voor jou aan de slag om een prachtige outfit samen te stellen. Merken die je kunt verwachten in de box zijn van onder andere FRNCH, Supertrash, Lucy Paris, Just Addict, Blake Seven en Second Female.

IMG_9229 B-Dressed

De box is te bestelling in drie formaten. Kylie ( 5 kledingstukken en/of accessoires voor €225), Kendall (6 kledingstukken en/of accessoires voor €275) en de Kim (7 kledingstukken en/of accessoires voor €375). Alle boxen worden zorgvuldig samengesteld en er word echt gekeken naar wat jij leuk vind. Ze hebben voor mij onder andere dit prachtige vest uitgekozen waar ik ook echt mega blij mee ben!

IMG_9205 B-Dressed

Onder het vest draag ik een shredded feather top uit de PRIMA X ELVI collectie. Het leuke aan deze top is de kraag, deze is gemaakt van lange witte veren. De top valt wel wat kort dus hou je niet van een koude rug adviseer ik je om er een wit hemdje onder te dragen. Ik draag een skinny G-Star jeans met een soort was laagje wat een mooi effect geeft.

B-Dressed IMG_9238

De super shiny zilveren veterschoenen die ik draag zijn van het merk Via Vai, een Nederlands merk dat zich laat inspireren door Italiaanse kwaliteit en uitstraling. Nou dacht ik in eerste instantie dat ze niet heel comfortabel zouden zitten door de palletjes op de schoenen, maar niets is minder waar. De binnenkant van de schoenen zijn super goed afgewerkt met soepel leer en ze hebben een heerlijk voetbed.

IMG_9216

Blue Shimmer Vest – B-Dressed
Shredded Feather Top – Elvi
Prom Dress- LilyBridal
Shoes – Via Vai
Full Lace Wigs: addcolo
Hairstyling – Team Kappers
Photography – Marit Lemmens Photography

Wat vinden jullie van deze shiny blue outfit?

vinyl backdrops