Glamping

Men zegt weleens dat alles verandert vanaf het moment dat je kinderen krijgt en dat is ook echt zo. Van slapeloze nachten vanwege de flesjes. Tot het moment waarop ze later uitvliegen staat jouw leven (mede) in het teken van je kids. En dat geldt dus ook voor jullie vakanties!

Ook de zonvakanties maken plaats voor nieuwe avonturen

Was je gewend aan chique hotels en hele dagen luieren op het strand tijdens de vakanties? Dan ben je niet de enige. Nu er kinderen bij zijn gekomen, komt er echter nog maar weinig van echt luieren of niksen en dat is meestal ook zo tijdens de vakanties. Kies daarom eens voor iets heel anders waarbij iedereen zal genieten en ga de natuur in.

Nu denk je wellicht meteen aan kamperen zonder luxe zoals vroeger (het echte ‘back to basic’), waarbij je met een wc-rol onder je arm ’s ochtends vroeg naar het toiletgebouw moest sloffen. Maar niets is minder waar. Er is namelijk een nieuwe trend in kamperen genaamd glamping: een samenstelling van de woorden glamour en camping. Een gouden combinatie. Verschillende campings in Nederland bieden deze chique vorm van kamperen aan en het klinkt toch superleuk als je na de vakantie kunt melden dat jullie glamping vakantie (gewoon in ons eigen land) geweldig was?

Glamping Nederland

Wat houdt het exact in?

Er zijn verschillende accommodaties te huur bij verschillende aanbieders dus voor ieder wat wils en teveel om op te noemen. Huur bijvoorbeeld een luxe tent met eigen sanitair, normale bedden, een keukenblok met koffiezetapparaat en zelfs een vaatwasser. Of kies voor een leuke blokhut, cottage of bijvoorbeeld voor een heuse boomhut! Het is ook lekker licht reizen, want je hoeft geen tent of andere spullen mee te slepen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Verder profiteer je van alle faciliteiten van het vakantiepark waar je je accommodatie boekt en zo zullen jullie vakantiedagen voorbij vliegen.

Tortiga-pop-up-glamping

Kinderen zullen het fantastisch vinden

Kinderen spelen niet meer vaak genoeg buiten. En dat terwijl de frisse buitenlucht en de vele ontdekkingen die ze in de natuur kunnen doen echt goed voor ze is. Ze leren de natuur te respecteren, kunnen beestjes en plantjes van kortbij bekijken en zijn de hele dag gezond aan het bewegen. Tijdens een leuke glamping vakantie op één van de vele campings van Glampings.nl in Nederland (of buitenland) zijn ze de hele dag lekker buiten en ze zullen waarschijnlijk niet eens vragen of er wel wifi is. Van ’s ochtends vroeg buiten ontbijten, tot ’s avonds laat een spelletje doen bij sfeervol kaarslicht. De kinderen zullen echt genieten van de natuur en de quality time samen.

Maak samen mooie herinneringen tijdens jullie vakantie en geniet ervan.

Avontuurlijk maar toch chique_ glamping in Nederland!