IMG_2158

Ondanks dat ik gek ben op mijn vriendje heeft hij toch elke keer de neiging om mijn geliefde zonnebrillen te pikken. Dit wordt hem niet altijd in dank afgenomen, speciaal voor hem heb ik nu een zonnebril die we kunnen delen! Wat vind jij? Kan deze bril als unisex door of moet ik hem toch voor mezelf houden?

De bril heb ik besteld bij Sunglasses Shop. Dit is een webshop waar je verschillende soorten merken en modellen brillen kan vinden. Ik heb gekozen voor een gepolariseerde zonnebril, omdat mijn vriend en ik vaak in de auto zitten. Het voordeel van een gepolariseerde bril is dat je de schittering op de weg dan niet meer hebt. Daarnaast krijg je bij de brillen van Polaroid glazen die 100% UV 400 bescherming bieden.

IMG_2160

Polaroid

Polaroid wist Lady Gaga voor de rol van creatieve directeur in 2010 te strikken. Polaroid staat vooral bekend om haar fotografie verleden. Op dit moment is Polaroid een van de grootste merken in de markt die zonnebrillen maakt met gepolariseerde glazen.

IMG_2156

De zonnebril die ik heb gekozen heet Gunmetal en dit is een Aviator model. Ook wel bekend van de Aviator brillen die RayBan maakt. De prijs van deze bril is €54. Een prikkie al zeg ik het zelf. Ik heb zelf van dit model al 4 andere brillen in verschillende kleuren en dit past gewoon perfect bij mijn gezichtsvorm. Ook is dit een model die zowel mijn vriend goed kan dragen als ik zelf.

Ik vind dat de bril zowel bij mij als bij Bram goed staat. Doordat het gepolariseerde glazen zijn kunnen we hem ook heel goed dragen in de auto. Het is alleen niet zo fijn als je op je telefoon wilt kijken maar voor het autorijden is het de perfecte bril. Deze zal dus ook als vaste bril in ons dashboard kastje liggen! Wat vind jij, His? Her? Of toch Unisex?

Wil jij ook een mooie gepolariseerde zonnebril? Neem dan even een kijkje op Sunglasses Shop.

handtekeninglichtroze