Ik heb de eer gekregen om een prachtig (voor mij) nieuw merk te testen. Namelijk Artistry en in het bijzonder de Hydra-V collectie. In een hoop landen is het merk al niet meer weg te denken, maar helaas is het bij ons nog niet zo bekend. Benieuwd naar de Hydra-V collectie van Artistry? Lees dan snel verder!
IMG_4314
De collectie is ontworpen voor vrouwen tot 35 jaar die last hebben van een droge en niet goed gehydrateerde huid. De collectie bestaat uit 7 verzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle huidtypes. Het doel is je huid te verfrissen, regenereren en te revitaliseren. Hydra-V is zo speciaal omdat ze drie key ingrediënten gebruiken. Namelijk Fjord water, Mineralen uit de Himalaya en Acaï extracten uit Hawaii. Artistry Hydra-V garandeert tot 24 uur hydratatie waarbij het vochtgehalte van de huid direct met 270% stijgt!
Hydra-V  Fresh Foaming Cleanser 
IMG_4324 
De foaming cleanser is een hele fijne face wash waarmee je je hele gezicht reinigt. Je kan er natuurlijk je make-up mee verwijderen maar het zorgt er ook voor dat je huid diep gereinigd word en alle troep die je op een dag op je huid krijgt verwijderd word. Ik merkte gelijk een groot verschil met de reiniger die ik normaal gebruik. Mijn huid voelde behalve schoon ook gelijk goed gehydrateerd.
Hydra-V Refreshing Gel
IMG_4325
De gel vind ik erg apart. Hij zorgt er namelijk voor dat je echt een fris gevoel krijgt maar zorgt er ook voor dat het overtollige olie op je huid word geabsorbeerd. Na gebruik voelde ik mijzelf een stuk frisser. Het deed me eigenlijk een beetje denken aan de gezichtscrème van mijn vriend. Daar zit een soort menthol in die mij dan dat zelfde frisse gevoel geven.
 
Hydra-V Refreshing Toner
IMG_4326 
De tonic is bedoeld om het gezicht te reinigen van achtergebleven resten gezichtsreiniger en/of make-up. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je huid lekker zacht en gehydrateerd aan voelt. Deze toner gaat alleen ook nog een stapje verder. Er zit geen alcohol in de toner en juist extra ingrediënten in die  je huid kalmeren. De toner is voor alle huidtypes geschikt.
Hydra-V Refreshing Moisture cream 
IMG_4321
De crème is echt heerlijk vol en rijk. Hydra-V geeft aan dat deze crème perfect is voor een gestreste en dorstige huid. Of terwijl een huid zoals de mijne. Ik heb erg veel last van droge huid. Vooral in de winter is dit extra erg. Met deze crème is dat echt een stuk minder. Ik merk dat de crème enorm snel intrekt. Zo kan je wel zien dat mijn huidje zeker dorst heeft!
 IMG_4320
Ik ben enorm te spreken over de Artistry Hydra-V collectie en zal het ook dagelijks blijven gebruiken, zeker tijdens de koude winterdagen wanneer ik juist heel erg veel last heb van een droge huid. Wat leuk is om te weten is dat Artistry in te top 5 wereldwijd staat! Dat zegt natuurlijk wel wat. Wil je ook de Artristry producten bestellen? De producten worden via de site verkocht, of via hun eigen Amway Brand Ambassadors.
Had jij al eens gehoord van het merk Artistry?

Nieuwehandtekening