De nieuwe Artdeco Mystical Forest Collection is geïnspireerd door een dromerig sprookje in een mysterieus en betoverend bos. Mystieke kleurencombinaties van aardse nude tinten, warm beige, donker bes en rokerig grijs roepen het gevoel op van een dromerige atmosfeer tijdens een mistige herfstdag. Vandaag laat ik 2 van de prachtige couture nagellakjes uit deze collectie zien.

IMG_3337

Ik heb het geluk dat ik No. 791 “couture greige land” en No. 794 “couture dimgray” mocht testen. Twee prachtige herfst kleuren met een hele goede pigmentatie. Wat mij direct opviel is dat de lak ontzettend goed dekt. Het is ook een iets dikkere lak dan ik normaal heb. Het heeft een soort gel gevoel en je ziet ook gelijk dat er een prachtige glans op blijft.

Couture Greige Land 791

IMG_3354

De couture greige land is een licht bruine tint. Het is een warme kleur en hij dekt perfect in 1 keer. Ik heb op de foto geen topcoat gebruikt omdat de lak van zichzelf echt prachtig glanst.

Couture Dimgray 794

IMG_3362

De couture dimgray is een diep grijze kleur met een vleugje paars. Ook deze lak dekt perfect met 1 laagje. Ook hier heb ik geen topcoat gebruikt.

IMG_3343

Wat trouwens goed is om te weten is dat de nagellakken van Artdeco een breed kwastje hebben. Zelf ben ik hier enorm fan van. Zo kan je namelijk heel makkelijk je nagellak streeploos aanbrengen. De nagellak is vrij van tolueen, formaldehyde, DBP

De Mystical Forest Collectie is exclusief verkrijgbaar bij Douglas. De Couture Nailpolish kost €8,95 per stuk. Wat vind jij van deze herfst kleuren?

Nieuwehandtekening