Artdeco is een merk waar ik zelf nog helemaal geen ervaring mee had. Van Jamey mocht ik de Artdeco Hydra Lip Booster en de Mineral Lip Styler uitproberen. Vandaag vertel ik hoe mijn eerste kennismaking met dit merk mij is bevallen.

IMG_0807.

Artdeco is een Duits cosmetica merk wat voor ons in Nederland goed verkrijgbaar is bij Douglas. Het merk heeft een uitgebreid assortiment van make-up en gek genoeg heb ik er nog nooit eerder wat van geprobeerd.

Vandaag laat ik twee producten zien, de Hydra Lip Booster en de Mineral Lip Styler. Met andere woorden een lipgloss en een lipliner, met name naar de lipliner ben ik erg benieuwd.

IMG_0811..

Hydra Lip Booster – Translucent Skipper’s Love  € 9,95

De Hydra Lip Booster is te koop in negen kleuren waarvan ik de rode kleur Translucent Skipper’s Love vandaag  laat zien. De Hydra Lip Booster is volgens Artdeco een lipgloss met een boostend effect. De lipgloss zou de lippen moeten voorzien van vocht waardoor de fijne rimpeltjes in de lippen moeten verdwijnen. Ik ben in alle eerlijkheid geen lipgloss liefhebber omdat ik niet zo fan van de vaak plakkerige substantie ervan dus ik ben benieuwd hoe deze variant me gaat bevallen.

Artdeco 5

Mineral Lip Styler – Red € 8,95

De Mineral Lip Styler is een minerale lipliner met verzorgende ingrediënten waardoor het ook geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. In het totaal zijn er vijf kleuren te koop. De lipliner werkt met een draaisysteem dus het hoeft niet geslepen te worden. De lipliner is te gebruiken om de randen van je lippen mee aan te zetten of om je lippen geheel mee in te vullen.

Artdeco 23

Links zie je de Mineral Lip Styler en rechts de Hydra Lip Booster. De Hydra Lip Booster is vrij transparant en heeft een warme rode kleur. De lipliner is matte qua finish en heeft een mooie bordeax rode kleur. Ik heb de kleuren afzonderlijk van elkaar uitgetest maar ook met elkaar omdat dat me ook best heel mooi lijkt.

IMG_0902.

Alleen de Hydra Lip Booster

Op bovenstaande foto draag ik alleen de Hydra Lip Booster. De gloss geeft zeker genoeg kleur af maar helemaal dekkend is het niet. De glans is overduidelijk aanwezig maar niet op een storende manier vind ik zelf. Wel vind ik de gloss erg plakkerig aanvoelen en daar houd ik persoonlijk niet heel erg van. Ook vind ik niet dat de lipgloss mijn lippen veel “gladder” maakt.

Artdeco 1

Alleen de Mineral Lip Styler

De Mineral Lip Styler die ik op bovenstaande foto draag vind ik wel echt heel erg mooi. De lipliner brengt makkelijk aan door middel van het kleine puntje en ook is de lipliner niet stroef. Ik heb de lipliner aangebracht over mijn hele lippen en dit ging prima. De finish is mooi matte en daardoor is het product ook goed longlasting.

IMG_0931.

Mineral Lip Styler + Hydra Lip Booster

Het leek me voor de review leuk om beide producten ook samen te gebruiken en het resultaat vind ik erg mooi. De Hydra Lip Booster vind ik zelfs in combinatie met de Mineral Lip Styler een stuk fijner omdat deze door de wat mattere basis van de lipliner een stuk beter blijft zitten. Toch zal ik waarschijnlijk de lipliner vaker gewoon op zichzelf gebruiken.

Ik vond het leuk om kennis te maken met een merk waar ik nog niet eerder wat van heb geprobeerd. De Hydra Lip Booster vind ik niet heel fijn maar dat heeft meer te maken met het feit dat ik geen liefhebber ben van lipgloss. Mocht jij dat wel zijn dan is deze Hydra Lip Booster zeker het proberen waard. De Mineral Lip Styler heeft mij zeker niet teleurgesteld want deze vind ik erg fijn werken en is mooi langhoudend. Echt een aanrader, zeker gezien de prijs. Artdeco is zoals ik eerder al aangaf te koop bij Douglas en op hun online webshop. De Hydra Lip Booster kost € 9,95 en de Mineral Lip Styler € 8,95.

Heb jij wel eens wat geprobeerd van Artdeco?

handtek ellen