Eindelijk hebben we wat prachtige zonnige en vooral warme dagen gehad. ARTDECO verwelkomt het mooie weer met een prachtige zomerse collectie, namelijk de Hello Sunshine Collectie! Vandaag laat ik je een aantal items zien. Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Hello Sunshine collectie bestaat onder andere uit prachtige bronzers, lipsticks en oogschaduw. De zomerse collectie heeft warme tinten en intense kleuren die de huid een natuurlijke sunkissed teint geven. Vandaag laat ik jullie een aantal van de producten uit deze collectie zien en show ik jullie mijn gemaakte look.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De Hello Sunshine Sun Blusher is een mooie subtiele blush die je echt die natuurlijke glow geeft. Er zitten drie kleuren in verwerkt die bijna voor elke huidkleur perfect zijn. De vitamine C en E in de blush voeden de huid en dankzij het mineraal ‘sericite’ voelt de huid aangenaam aan. De Sun Blusher is vrij van parfum, parabenen, lanoline en oliën. De Sun Blusher kost €19,95.

hello sunshine 1

Ook zit er in de collectie een prachtige Long Wear Lip color. Dit is een naar vanille ruikende lipstick die door de vochtinbrengende formule zorgt voor vollere en gezonde lippen. Deze lipstick komt ik drie nieuwe kleuren, No. 50 “rich desert sand”, No. 54 “rich papaya”, en No. 57 “rich coralle rosé”. Ik zelf heb de kleur rich coralle rosé ontvangen. De lipstick brengt enorm fijn aan en blijft ook best lang zitten. De lipsticks kosten €10,95 per stuk.

hello sunshine 1

En om mijn look helemaal waterproof af te maken gebruik ik de High Performance Eyeshadow Style in de kleur 24 antique bronzen. Zoals de naam al zegt, een prachtige bronstint. Doordat deze oogschaduw waterproof is blijft hij echt mega goed zitten en is het voor mij echt een summer musthave! In totaal zijn er 4 Hello Sunshine kleuren te koop voor €11,80 per stuk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben helemaal happy met mijn sunkissed look. Zoals je ziet draag ik hier de lipstick, blush en oogschaduw. Om mijn ogen iets meer te accentueren heb ik ook een highlighter gebruikt uit mijn Too Faced pallet. Alle producten uit de Hello Sunshine Collectie zijn te koop bij Douglas.

Wat vind jij van de Hello Sunshine collectie van ARTDECO?

Nieuwehandtekening