Antipodes Reincarnation Scrub

Ben je opzoek naar een goede gezichtsscrub die mild voor de huid is en je huid weer in balans brengt?! Dan hoef je na het lezen van deze review niet meer verder te zoeken! Vandaag laat ik jullie namelijk een de Antipodes Reincarnation Scrub zien, die ik al enige tijd al gebruik en erg tevreden over ben. Lees je gauw mee?

Antipodes Reincarnation Scrub

Antipodes Reincarnation Scrub

Over Antipodes Reincarnation Scrub

De Antipodes Reincarnation Scrub is een diep reinigende scrub voor het gezicht. De combinatie van Avocado-olie en Jojoba werken actief samen om dode huidcellen en schilfertjes te verwijderen. Calendula olie en wortelzaad extract brengen gelijkertijd de kwetsbare huid in balans.

Antipodes Reincarnation Scrub

Antipodes Reincarnation Scrub

De scrub zit in een knijptube en bevat 75 ml. Je kan hierdoor de hoeveelheid goed doseren en is het hygiënisch. En daarnaast een groot pluspunt is dat deze scrub heel zuinig in gebruik is. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig waarmee je gezicht en je hals kan scrubben.

Antipodes Reincarnation Scrub

Antipodes Reincarnation Scrub

De basis van de scrub is vol en romig met daarin echt hele fijn en milde scrub deeltjes. Ik heb eerlijk gezegd niet eerder zo’n zachte scrub gehad en juist met de huid van je gezicht moet je voorzichtig zijn omdat die extra kwetsbaar is. Als je de scrub aanbrengt ruik je heel licht de geur van cederhout en zoete sinaasappel.

De scrub breng ik zachtjes aan op een vochtige huid en masseer het in met mijn vingertoppen. Vervolgens spoel ik het af met lauw water en dep ik mijn gezicht droog. De huid voelt direct zacht en soepel en totaal niet trekkerig. Ik scrub mijn gezicht mijn gezicht twee keer in de week hiermee.

Antipodes Reincarnation Scrub

Zoals je merkt ben ik heel enthousiast en dat komt door de combinatie van geur en de mildheid van deze scrub. Mijn huid krijgt er zichtbaar een boost van en ziet er gezond en rustiger uit.

Antipodes Reincarnation Scrub is verkrijgbaar bij Big Green Smile voor €28,95

Antipodes Reincarnation Scrub