Ik zeg altijd maar zo, als je haar maar goed zit! Ik heb enorm lang, zwaar en slap haar en heb altijd veel moeite om een beetje volume in mijn haar. Nou heeft Andrélon twee nieuwe volume gevende producten in hun collectie! Vandaag laat ik je de Andrélon Pink Get The Volume range zien. Lees je mee?

image8

De Andrélon Pink Get The Volume range bestaat uit twee producten. Namelijk de Root Boosting spray en de Hairspray. Of om het even makkelijkere naam te geven, een haar beschermer/volume spray en een frisse haarlak. Laat ik eerst wat meer vertellen over de Root Boosting spray.

Volumeboost: Get The Volume Root Boosting Spray (200ml, € 5,99)

image4

Deze spray is bedoeld om vanaf je haaraanzet volume te creëren. Zodat je haar voller lijkt en meer body krijgt. De formule beschermt je haar ook tegen de warmte van de föhn of andere stylingtools. De spray breng je aan op handdoekdroog haar, vlak voordat je het gaat föhnen. Ik zelf gebruik ook altijd een grote ronde borstel om nog net even wat extra volume in mijn haar te föhnen.

image5

Tip van Andrélon: Til telkens een pluk haar op en spray rechtstreeks op de haarwortels. Masseer je haar met je vingertoppen over je hoofdhuid, zodat de formule goed verdeeld wordt.

image1

Volumefixatie: Get The Volume Hairspray (250ml, € 4,99)

image3

Deze hairspray is speciaal ontwikkeld voor een flexibele fixatie van het volume in je haar, gedurende de hele dag. De spray plakt niet en voorkomt pluizend haar. Je haar wordt niet hard dus je kunt de spray op elk moment weer makkelijk uitborstelen. Klinkt ideaal toch! Iets waar elke haarlak op getest word bij mij is de geur en ik kan je zeggen, hij ruikt heerlijk! De geur is niet te sterk maar heeft een lichte frisse geur.

image6

Tip van Andrélon: Style je haar in een volumineuze coupe en spray als finishing touch de hairspray gelijkmatig over je haar. Blijf bewegen terwijl je sprayt en houdt de spraykop op (ongeveer) armlengte van je hoofd.image2

Ik ben er erg blij mee. Vooral de haarlak is een aanwinst in mijn badkamer kast. De haarlak word inderdaad niet hard, vet en gaat ook niet wit vlokken als je hem uitkamt. Kortom, ik kan de Andrélon Pink Get The Volume range echt met een zeer goed gevoel aanraden!

Ken jij de Andrélon Pink Get The Volume range al?

Nieuwehandtekening