Vandaag bespreekt Ellen één van haar holy grails op Beauty-Unboxing. Een product wat ze onderhand al meer dan een jaar bijna dagelijks gebruikt en wat ze echt iedereen van harte kan aanraden, de Anastasia Dipbrow Pomade. Lees je mee?
Anastasia is geen onbekend merk in beautyland, het merk staat bekend om hun fantastische wenkbrauwproducten. Of je nu op zoek bent naar poeder, een potlood of een créme product, je gaat er zeker slagen. Wel is het belangrijk om je goed te laten adviseren bij bijvoorbeeld een counter van Douglas waar ze Anastasia verkopen. Wil je bijvoorbeeld je wenkbrauw alleen iets perfectioneren of wil je je wenkbrauwen echt opnieuw vormen? Dit alleen al kan een verschil in kleur opleveren waar ik straks nog even op terugkom.

IMG_3769...

De Anastasia Dipbrow Pomade zit verpakt in een kartonnen doosje wat er op het eerste oog luxe uit ziet. Het product zelf zit in een glazen potje en bevat 4 gram aan product. Dit lijkt misschien niet heel veel maar je hebt van de Dipbrow echt ontzettend weinig nodig en ik heb met mijn vorige potje bijna een jaar gedaan en dan is het best een voordelig prodcuct.

IMG_3715.

De Dipbrow heeft een créme-achtige substantie. Sommigen omschrijven het als een gel maar ik vind het toch meer créme. Je kunt het product aanbrengen met een kwastje. Zelf gebruik ik de Zoeva 322 kwast maar je kunt ook van Anastasia zelf een kwastje aanschaffen al zijn deze wel wat duurder in aanschaf.IMG_3772...

Het belangrijkste is dat je de juiste kleur kiest. Ik heb zelf de kleur Dark Brown. Op het oog misschien wat donker maar mijn haar in nu aan de lichte kant en ik verf het altijd donker. Ik heb hiervoor de kleur Soft Brown gehad maar deze was om mijn wenkbrauwen echt goed stevig aan te zetten toch te licht. Mocht je voor het eerst kennis willen maken met dit product dan zou ik de kleuren echt in real life gaan testen. Online kunnen kleuren vertekenen en het is echt lastig om vanaf een beeldscherm de juiste kleur te bepalen.

zonder dipbrow
Zoals je kunt zien zijn mijn eigen wenkbrauwen wat rommelig. Ik heb in het verleden teveel lopen plukken aan mijn wenkbrauwen waardoor ze er op zichzelf niet echt mooi uitzien. Verder draag ik op deze foto mijn basis make-up zoals foundation, concealer en mascara.

met dipbrow
Mijn wenkbrauwen zijn na gebruik van de Dipbrow een stuk opvallender en donkerder te noemen. Het ziet er nog wat hard uit nu maar dat komt ook omdat ik mijn overige make-up nog moet aanbrengen. Bij de volgende foto kun je zien dat het wat meer een geheel wordt.

totaal met overige makeup
Hier heb ik de rest van mijn make-up aangebracht, blush, highlighter en lipstick. Een vrij neutrale look maar door het gebruik van blush is mijn gezicht minder vlak en komen ook mijn wenkbrauwen beter tot hun recht.

Ik ben ontzettend enthousiast over de Dipbrow Pomade van Anastasia. Het is echt een heel fijn product. Daarnaast blijft het zitten als een huis en is waterbestendig. Mocht je in de regen lopen dan hoef je dus niet bang te zijn dan je wenkbrauwen verdwijnen. Het weghalen is even een klus maar ik gebruik hier oog make-up remover voor en dat gaat prima.

IMG_3773...

De Anastasia Dipbrow Pomade is via meerdere verkooppunten te koop. Zo kun je terecht bij Douglas maar ook op de Nederlandse webshop van Anastasia zelf. Daar kost de Dipbrow €29,95. Een kleine tip, als je eenmaal weet welke kleur geschikt is voor je dan kun je het beter bestellen bij Beautybay.com, hier zijn ze namelijk €10 goedkoper (en uiteraard gewoon origineel).

Ben jij al bekend met de Anastasia Dipbrow Pomade?

handtek ellen