Een goede hand en nagelverzorging is voor mij echt heel belangrijk. Ik gebruik graag producten die mijn handen en nagels voeden en beschermen. Ik kreeg de mogelijkheid om 3 verschillende producten van Alessandro Hand & Nail Spa te proberen.

Alessandro Hand & Nail Spa

Over Alessandro Hand & Nail Spa

Alessandro kennen de meeste van ons van de nagellakken. Maar Alessandro bied veel meer dan alleen dat. Ze hebben namelijk ook een ruim assortiment hand en nagelverzorgings- producten. Zo hebben ze een speciale lijn ouder wat rijpere huid, een lijn die extra hydratatie geeft en een Unique lijn van specialisten voor specialisten. Wat ik hier benoem is eigenlijk maar een klein puntje van de ijsberg want ze hebben nog zoveel meer!

Alessandro Hand & Nail Spa

Alessandro Hand & Nail Spa

Alessandro Nail Oil

Ik gebruik al jaren verschillende nagel- oliën. Maar deze van Alessandro kende ik nog niet. Wat ik als eerste doe bij het openen van een product is ruiken. En de geur mag er echt wezen een heerlijk warme amandelgeur, subtiel en toch aanwezig. Wat prettig is aan deze nagel olie is dat de olie door middel van een kleine roller aan kan brengen op je nagelriemen en nagels. Laat het goed intrekken zodat je nagels het kunnen opnemen en zich kunnen voeden. Ik merk nu na langdurig gebruik dat mijn nagels glanzen en er gezond uitzien. Door deze nagel olie worden mijn nagelriemen mooi zacht en soepel en kan ze makkelijk terug duwen zonder iets te beschadigen.

Alessandro nail Oil €9,86

Alessandro Hand & Nail Spa

Alessandro Hand & Nail Spa

Alessandro Nail Spa – Nail Polish Remover

Een goede nagellak remover is echt een must geloof mij! Veel varianten drogen de nagels juist uit en laten doffe plekken achter en dat gaat ten kosten van de gezondheid van je nagels. Ik ben echt oprecht zo enthousiast over deze nagellak remover dat ik hem jullie echt eerlijk kan aanraden. Normaal gesproken moet ik vaak wel even wat boenen om de nagellak van mijn nagels af te krijgen, maar met deze nagellak remover van Alessandro gaat het zo in één beweging er af, ik heb niet hoeven boenen. Ook glitter lak kreeg ik er veel gemakkelijker vanaf. Ik liet het ook mijn schoonzusje testen en ook zij er vaarde precies het zelfde. Ook dit product van Alessandro heeft een heerlijk geur, die je vooral na gebruik erg goed kan ruiken. Mij deed het denken aan een mannen- geur. Naast de geur en het makkelijker verwijderen van de lak merkte ik dat er een laagje olie overbleef, dit is de amandel olie die ik de aceton verwerkt zit. Amandel olie is één van de beste ingrediënten voor hydratatie en verzorging. De olie trekt snel in en vrij snel na het verwijderen van de nagellak met deze aceton kan je een nieuwe lak aanbrengen. Deze nagellak remover geeft mij echt het gevoel mijn nagels te verzorgen en te voeden en ook nog eens alles makkelijk te verwijderen.

Alessandro Nail Polish Remover €9,95

Alessandro Hand & Nail Spa

Alessandro Hand Spa – Vital Serum

Handserums veroveren steeds meer de markt. Vital serum komt uit de Anti Aging lijn van Alessandro. Vital Serum is een hooggeconcentreerde serum met vitaminecomplex en Gelée Roya. Zodra je een pompje over je hand uitsmeert trekt het heel snel in en daarnaast voelen je handen heerlijk zacht aan. Wat ik erg fijn vind is dat het geen vettig laagje achterlaat. Ook dit serum heeft zijn eigen, zachte unieke geur.

Alessandro Hand Spa Vital Serum €14,35

Alessandro Hand & Nail Spa

Ik vind de producten echt heerlijk ruiken, ze verzorgen mijn handen en nagels heel erg goed. Vooral de Alessandro  Nail Polish Remover kan ik aanraden.

Deze producten en nog veel meer zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas

Ben jij al bekend met de hand & nagelproducten van Alessandro?