Alessandro Fresh Up Your Hands handgels

Fresh up your hands! Voor de warme en zwoele zomer heeft Alexandro fruitige en frisse handsmoothies! Ze zijn ideaal om mee te nemen in je tas als je gaat reizen of een dagje weg gaat. Ze zijn verkrijgbaar in twee varianten; Alessandro Fresh Up Your Hands handgels Strawberry Delighted Banana en Avocado Enchanted Limette.

Over Alessandro Fresh Up Your Hands handgels

De verpakking deed mij gelijk denken aan de fruitzakjes met knijpfruit erin voor mijn dochtertje. Juist door de knijpverpakking is het een handig en licht product om mee te nemen. Het geeft door de zomerse geuren en heerlijk verfrissend effect zowel voor de handen als voor je zintuigen.

Alessandro Fresh Up Your Hands handgels – Strawberry Delighted Banana

De namen van beide varianten zijn lekker zomers en tropisch net zoals de kleuren. De geur is ruik heel erg goed en deze variant deed mij door de combinatie van aardbeien en banaan gelijk denken aan hele zoete snoepjes, echt mierzoet bedoel ik. De gel is zeker heel gemakkelijk te doseren door dat je de hoeveel goed kan doseren door het knijpsysteem. Je hebt echt maar een hele kleine hoeveelheid nodig. Persoonlijk vond ik deze geur nét iets te zoet al denkt mijn dochter van vier jaar natuurlijk anders over. Ook voor haar gebruik ik hem als we buiten de deur zijn.

Alessandro Fresh Up Your Hands handgels Strawberry Delighted Banana is verkrijgbaar bij Douglas voor €8,11

Alessandro Fresh Up Your Hands handgels – Avocado Enchanted Limette

Van de twee hand gels is deze variant toch wel mijn favoriet. Een verfrissende geur voor je handen en zintuigen. De geur kan je wel vergelijk met de groene duo ijslolly, dan denk ik dat je wel weet wat ik bedoel. Ik dacht eerst dat deze hand gels snel zouden in trekken zoals bij een desinfecterende hand gel maar dat is helaas niet zo. Je moet het echt wel even de tijd geven om het goed te laten intrekken in eerste instantie zal het wat plakkerig aanvoelen maar zodra het goed in de huid getrokken is, merk je daar niets meer van.

Alessandro Fresh Up Your Hands handgels Avocado Enchanted Limette is verkrijgbaar bij Douglas voor €8,11

Conclusie

Verfrissend en hydraterend zijn deze zeker en perfect voor zomerse dagen. Geef ze wel even de tijd om in te trekken. Voor een extra verkoelend effect kan je ze een nacht voor gebruik even in de koelkast neer leggen. Het zijn LE en dus beperkt verkrijgbaar, dus wees er snel bij!

Voor welke variant zou jij gaan?