AcneFree, heel Amerika zweert er bij. Het zou namelijk het wonder middel zijn voor puistjes! Ik heb het op verschillende mensen mogen testen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder.

AcneFree 24 Hour Acne Clearing System

Dit wonder middel komt uit Amerika en is dan hier in Nederland ook bijna nergens te koop. Het acne clearing systeem bestaat uit drie producten voor acne bestrijden. Een cleanser, toner en een lotion. AcneFree claimt dat als je dit systeem 2 maal daags gebruikt je binnen 1 tot 3 dagen een groot verschil zou moeten kunnen zien! Klinkt goed zou je zeggen. Maar waarom is het hier in Nederland dan nog niet bekend? Heel simpel. In Amerika mogen ze bij veel producten een hogere dosering geven. Zo is een paracetamol bijvoorbeeld daar een stuk sterker dan hier en moet je veel producten hier op recept halen terwijl je ze daar gewoon in de drogisterij kan kopen.

Mijn eerste testpersoon was Miya, de dochter van mijn business partner en vriendin Judith. We waren samen hard aan het werk voor ons bedrijfje Jumey toen ze mij vertelde over de waterwratjes waar Miya last van heeft. Ze had al van alles geprobeerd maar eigenlijk niets droogde de wratjes goed uit of brandde heel erg op de huid. Ik herinnerde me vaag dat ik op de verpakking van de AcneFree had gelezen dat er Benzoyl peroxide in zat. De voornaamste werking van benzoyl peroxide is dat het de groei van de acne bacterie remt en de aanwezige bacteriën vernietigd. De benzoyl weekt de bovenste huidlaag en zou dan ook de wratjes in theorie moeten tegen gaan.

Inmiddels heeft Miya het de AcneFree een aantal keren achter elkaar gebruikt en zijn de wratjes al een stuk minder. Vooral haar huid er om heen is een stuk rustiger geworden.

Ook Judith had last van een onrustige huid. Op haar voorhoofd had ze last van een lichte vorm van Acne. Een goede kandidaat om het ook eens uit te laten proberen. Na een 2 dagen kreeg ik van Judith al een appje waarin ze mij vertelde dat haar voorhoofd alweer helemaal rustig was! Het werkt dus echt!

De AcneFree 24 Hour Acne Clearing System is in Nederland alleen te bestellen op USgroceries. De set kost €24,99. Overigens verkopen ze ook de AcneFree Terminator 10. Dit is een acnestopper met maar liefst 10% Benzoyl!

Heb jij wel eens last gehad van Acne?

Handtekening Jamey