Verenpret pauw testpanelleden gezocht

Papa’s en mama’s opgelet, het is weer tijd voor een nieuw testpanel! Lijkt het je leuk om samen met je kindje de nieuwe Verenpret Pauw van VTech uit te testen? Meld je dan snel aan voor dit testpanel!

De lente begint, het dierenrijk opent haar deuren!

De invloed van dieren is ontzettend groot als het gaat om de ontwikkeling van kinderen. Met de nieuwe Verenpret Pauw stimuleert VTech deze natuurlijke nieuwsgierigheid. Het is dan ook niet gek dat nu de lente gaat beginnen VTech dit pareltje aan ons voor wilt stellen.

525823 Verenpret Pauw kidshot 2

De Verenpret Pauw, een ijdeltuit, een knappert. Maar gelukkig ook een vriendje met emoties. Pauw spreidt graag zijn veren, maar heeft hulp nodig om ze op de juiste plaats te krijgen. Elke veer staat voor een emotie, heeft een eigen kleur en maakt deel uit van een even herkenbaar als ingenieus spel dat de Verenpret Pauw graag speelt. Hij neemt peuters en kleuters mee op ontdekkingsreis, speelt zoekspelletjes, kent kleuren, vormen, liedjes en melodietjes. Het compacte verenvriendje triggert kinderen van 2 tot 5 jaar en komt uit een goed nest. Het ontwerp is zo stevig dat het gerust jaren mee kan.

Lijkt het je leuk om deze gevleugelde vriend samen met jouw kindje uit te proberen voor het Jamey.nl Testpanel? Meld je dan nu hieronder aan!

525823 Verenpret Pauw main
Volgende week zullen de 2 testpanel leden een mail ontvangen en uitgenodigd worden om de Verenpret Pauw te gaan testen. Ben je niet gekozen, niet getreurd. Meld je hier aan om op de hoogte te blijven van toekomstige testpanels!

Aanmelden VTech Verenpret Pauw