Het is alweer even geleden dat ik een update heb geschreven over mijn PowerSlim avontuur. En dat heeft ook wel een reden. Lees je mee?

PowerSlim heeft er voor mij echt voor gezorgd dat ik anders ben gaan eten, gezonder en vooral ook regelmatiger. Toch merk ik dat niet alles in mijn lijf lekker gaat. Zo heb ik de laatste tijd weer veel last van vocht vasthouden en blijf ik al een aantal weken hangen op mijn zelfde gewicht. Uiteraard heb ik met mijn PowerSlim coach gekeken waar dat aan kan liggen en ben ik ook zelfs al naar de dokter geweest voor verschillende testen. Toch komen we er niet achter wat het probleem is.

Powerslim avontuur 2

Het is dan misschien ook niet zo gek als ik je vertel dat ik dus een beetje mijn motivatie weer kwijt raakte. Het is nooit leuk om te blijven hangen op je gewicht als je zo hard je best doet om af te vallen. En nu word het nog mooier, ik ben gestopt met de prikpil. Mijn lichaam en hormoon huishouden is dus een grote bende. En dit merk ik ook echt. Niets voelt goed, alles is gek. Net of je niet in je eigen lichaam zit.

Hormonen….

Nou zijn er vast een hoop pillen die je kan gaan slikken, voeding waar je aan kunt denken en ga zo maar door. Ik denk alleen dat dit niets voor mij is. Ik ga op aanraden van Judith Maca poeder proberen. Dit zou er voor moeten zorgen dat je hormoonhuishouden weer een beetje in balans komt. Maar verder wil ik niets anders doen dan mijn PowerSlim dieet volgen. Ik wil gewoon mijn doel behalen, en het vreselijke is dat ik al zo dichtbij ben!! Nog maar 4 KG en ik heb mijn streefgewicht behaald. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn!?

Powerslim avontuur 1

Ik geloof dat bijna iedereen die op dieet is wel eens zo’n periode heeft en ben daarom ook echt heel erg benieuwd hoe jij je door zo’n periode heen slaat.

Ik hoop dat dit niet een té depri post is geworden, dus mocht je wat opbeurende woorden voor mij en mijn Powerslim avontuur achter kunnen laten zou dat super zijn!

Handtekening Jamey

Afbeeldingen van Shutterstock